潮流時尚

跳至
[手袋] 東京買Halzan  

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 叻叻勳章

來到東京7日,巡咗3間舖(新宿高島屋、新宿伊勢丹、涉谷西武),終於買到心頭好。

一心想要搵 Halzan 31,要 Magnolia 色。

尋日,高島屋得Etoupe ,我唔啱。

就去伊勢丹睇睇,SA 好好人,入房拎咗個2-tone 偏橙紅色介紹俾我。現場就有兩個,一個鮮藍色,一個綠色。我話一定要 Magnolia, 佢答要少少時間,可以幫我係涉谷transfer 個袋過來。我話唔駛了,我自己去睇一睇。

今日,去涉谷西武店,SA 好好,話有3隻色(Magnolia, Etoupe, Trench)。仲攞咗隻令色細馬俾我。為最後一站,添上完滿句號。

圖為涉谷今日中午影的。東京真係好多袋。

Cheuk2012    發表於 18-8-14 23:12

男爵府

chubbychu 發表於 18-8-3 14:00
來到東京7日,巡咗3間舖(新宿高島屋、新宿伊勢丹、涉谷西武),終於買到心頭好。

一心要搵 Halzan 31,要 ...

真係好多貨喎!恭喜買到心頭好!should be very happy!

男爵府

3wa4 發表於 18-8-3 14:14
真係好多貨喎!恭喜買到心頭好!should be very happy!

係啊,thanks.
好開心,一直都中意 Halzan 31, 可以經常用。

男爵府

回覆樓主

Lindy 30 係 etoupe ghw . 另一個 Lindy 26 Black shift phw.

伯爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

chubbychu 發表於 18-8-3 14:00

一心要搵 Halzan 31,要 ...

Hello...

男爵府

子爵府

回覆樓主

我今日都買左一樣色既halzan 啊!

伯爵府

回覆樓主:

請問Halzan係Clémence皮會唔會好軟?唔襟用?易殘?
請盡量唔好點評我,因為我通常用手機版,睇唔到ga!!!

侯爵府

回覆樓主

Nice color

男爵府

莫失莫忘 發表於 18-8-3 17:32
我今日都買左一樣色既halzan 啊!

你係邊間買?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

男爵府

回覆樓主

我喺大阪阪急都見到好多magnolia 的袋,不過就冇halzan!

男爵府

Umelee 發表於 18-8-4 00:54
我喺大阪阪急都見到好多magnolia 的袋,不過就冇halzan!

今日臨走係機場H行吓,百無。

男爵府

回覆樓主

忘了舖戰利品。

男爵府

Umelee 發表於 18-8-4 00:54

上個月,我老公係大阪機場H巡過,百無。

男爵府

sindyky 發表於 18-8-3 15:00

Thanks

男爵府

kamanma 發表於 18-8-3 15:36

Thanks

男爵府

sushiroll 發表於 18-8-3 17:05

Thanks