自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

mmya 發表於 18-8-3 15:41
我知匯豐有, 中銀有嗎?

琥珀宮

畀面勳章

TPMummy 發表於 18-8-4 11:42
我知道呀,我本身都有。
反而想知如何先買tt,是否一定要網上買?

電話都得,HS 同中銀都可用電話,但恆生而家個 rate 跟左 HSBC 好差冇再用

伯爵府

cattz288 發表於 18-8-4 08:24
我有hsbc呀~但佢currency選擇唔夠hs多! 諗緊駛唔駛再開

HSBC咭都可以係HS既機提款架

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

TPMummy 發表於 18-8-4 14:26
HSBC咭都可以係HS既機提款架

咦~又係喎!不過hsbc 唱won要walkin, 無得tt
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

littlesister 發表於 18-8-4 13:35
電話都得,HS 同中銀都可用電話,但恆生而家個 rate 跟左 HSBC 好差冇再用

oh really?? 咁唔ok喎!
放下自在

首頁

尾頁

跳至