懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

深水埗 杜偉雄, 有冇JM睇過?產檢過? 好嗎?

複式洋房

喜洋洋BB 發表於 18-8-3 16:21

尋日睇完,我覺得唔好,照超聲波求其,得一張相睇唔清楚嘅,尋日抽血驗T21,今日話比我知樽血受污染叫我再去抽過,明明7000蚊,姑娘同你講話5000,去到見醫生先話7000,姑娘一啲都唔專業

複式洋房

其實他好專業,不過他的儀器好差,照得好不清楚,他有超多病人,不再做產科生意。

別墅

2021可愛聖誕B勳章

咁如果係卵巢水瘤,只係想照一照下有冇大到,搵杜偉雄ok嗎?

別墅

回覆樓主:

10年前第一胎睇到而家,價錢平,有時唔想下下睇千幾蚊照b超。但想照下求安心,都係一個唔錯既選擇。佢同d姑娘唔算好有禮貌,但佢地直接,醫生都好多年經驗,係以前奶奶有bb去佢到睇,之後介紹我去既,3百幾蚊梗係冇千幾蚊果d咁有禮貌啦

大宅

幾年前睇過普通傷風感冒,醫生姑娘態度差,睇過一次冇再睇,我都唔知佢有做埋產檢超聲波,不過照超聲波3百幾蚊確係平!

複式洋房

年青媽媽 發表於 18-9-18 00:25
10年前第一胎睇到而家,價錢平,有時唔想下下睇千幾蚊照b超。但想照下求安心,都係一個唔錯既選擇。佢同d姑 ...

佢嗰度產檢三百幾蚊咁平?

別墅

之前睇過普通感冒,排隊排到。。。。勁多人啊啊啊!但係平。。。

複式洋房

我當初知道有左都係搵佢,雖然d儀器係舊d, 但其實結果都係一樣,大約400 可以照到超聲波算係咁啦,相比其他成千蚊先照到,化算好多

首頁

尾頁

跳至