有冇因爲老細Add咗FB之後,用少咗FB/IG

激烈的海狗
|
明明係for 親人朋友交流分享地方,幾年前老細夾硬Add咗之後都冇嘜再用,最近啲朋友問做嘜近排唔見我生活相。 真係有苦自己知。

choiyan05
|
FB還好,可以SET之後既所有POST老細都睇唔到
tansyneko
|

閧另一個for 家人朋友
bmuimami
|

小虎與點點
|
激烈的海狗 發表於 18-8-2 22:13
明明係for 親人朋友交流分享地方,幾年前老細夾硬Add咗之後都冇嘜再用,最近啲朋友問做嘜近排唔見我生活相 ...

開多一個新戶口for自己人,將舊戶口的親友名單刪除,只剩老闆名
ilovefat
|
set佢做有限制咪得囉
終極熊貓
|
激烈的海狗 發表於 18-8-3 18:13
明明係for 親人朋友交流分享地方,幾年前老細夾硬Add咗之後都冇嘜再用,最近啲朋友問做嘜近排唔見我生活相 ...

咁可以放佢入restricted list㗎嘛
JD930
|

冇喎
Fishqqma
|
佢add我,我冇accept到
tsung
|
tansyneko 發表於 18-8-3 18:18
閧另一個for 家人朋友

|
從來唔會add現職同事。。。
Poyau
|
ilovefat 發表於 18-8-3 19:38
set佢做有限制咪得囉

rex13
|

自己另外開過個新
CathyChan1126
|

洗咩理佢,
我都無理佢,
直接話自己都無玩好耐
油麥麥
|
將老闆列入"點頭之交" "被限制的"
3b
|
set佢做點頭之交就睇唔到新post
clarawuwu
|

我已經無玩fb好耐。