歐洲數據卡

kavenzou
|
將會去意大利、奧地利、德國、瑞士,所以想買張15日,around5-6G,不限每日流量嘅數據卡,jm們有咩推介thanks
森永牛乳
|
kavenzou 發表於 18-8-4 09:38
將會去意大利、奧地利、德國、瑞士,所以想買張15日,around5-6G,不限每日流量嘅數據卡,jm們有咩推介:fun ...

https://topick.hket.com/article/1871446/歐洲SIM卡大比拼%E3%80%80去鴨記買邊張最抵?
森永牛乳
|
將會去意大利、奧地利、德國、瑞士,所以想買張15日,around5-6G,不限每日流量嘅數據卡,jm們有咩推介:fun ...

uk3, sim2fly
llmom
|
3UK 最好,wechatgo 麻麻地,但可以打電話
月見草
|

幫朋友買咗呢張,佢哋用過返嚟話非常正,去咗15日都未用晒啲data,仲可以打local call。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cscsmlkyh
|
月見草 發表於 18-8-4 16:43
幫朋友買咗呢張,佢哋用過返嚟話非常正,去咗15日都未用晒啲data,仲可以打local call。

X2. 最好係可以打到local 電話
3b
|
3 UK在北歐接收唔錯
mamee
|

請問你係邊道買架?
木土土
|
mamee 發表於 18-8-4 17:09
請問你係邊道買架?

我係鴨療街買過
終極熊貓
|

5至6G
定5至6GB?
月見草
|
mamee 發表於 18-8-4 17:09
請問你係邊道買架?

鴨記,最大間電話咭舖果兩間,忘了$130定$150
SaBB
|

3UK、收得勁好、不過聼聞瑞士收不到。有jm介紹一間係新蒲崗賣$118
bks2014
|

你朋友是否只去英國?
這張卡話只可以在英國打電話
在其他國家打不到local call

sumlam
|
去淘寶買啦,用過好正又平
C.Humphrey
|

尼張幾錢?下星期去
cheechi
|
我剛係歐洲回來,用左呢張,非常好

kavenzou
|
llmom 發表於 18-8-4 16:20
3UK 最好,wechatgo 麻麻地,但可以打電話

Wechatgo睇落好似平好多,你話麻麻係信號吾好,or load得慢
kavenzou
|
cheechi 發表於 18-8-4 19:02
我剛係歐洲回來,用左呢張,非常好

瑞士用到嗎?
llmom
|
kavenzou 發表於 18-8-4 19:50
Wechatgo睇落好似平好多,你話麻麻係信號吾好,or load得慢

信號唔好
北寄貝
|
3UK