有無想去BB展嘅媽媽呀?

chengkaren
|
諗緊去唔去好...但之前join左d媽媽谷見佢地話BB展都有唔少產前講座聽,好似幾有用咁...呢度有無媽媽會去呀?
maggielhy
|
我會星期日同C6去,但我個肚成9個月,驚會好迫
bbbchoco
|
maggielhy 發表於 18-8-4 12:44

9個月仲去?好迫架喎真系。
SAU.YI
|
產前講座美贊臣個個月都有攪,平時都登記得~
珍惜眼前
|

9個月 仲要星期日先去 唔好去了,其實唔係平好多都係廿零三十蚊 初生用品個d
touko
|
回覆 maggielhy 的帖子

哇,你唔怕突然作動嗎⋯⋯
freshrose
|

9個月我唔會去,其實唔係平好多,d禮品又拎哂
BbKanJan18
|
我都9個月沉日星期五去左。如果去建議越早去越好。其實真係要小心d,好多媽媽帶著bb車,喼掃貨,一不小心好容易kick倒
barbiechan330
|
chengkaren 發表於 18-8-4 09:58
諗緊去唔去好...但之前join左d媽媽谷見佢地話BB展都有唔少產前講座聽,好似幾有用咁...呢度有無媽媽會去呀 ...

你個肚幾大啊? 要搵人同你一齊去啊, 我唔係大緊肚, 去都係為左買eleva拎佢套le crest餐具, 反正都要買要飲架啦..勁抵

wincilau00
|
如果大住肚又真係想去嘅就一定要叫埋C6睇實
ZeLz
|
SAU.YI 發表於 18-8-4 13:07
產前講座美贊臣個個月都有攪,平時都登記得~
佢地個個多數星期日攪,有攬枕送
monnie33
|
我個時自己一個一開門就拖車入去,多數主攻奶粉,贈品只會拎有需要個d
beauty778
|
回覆 monnie33 的帖子

like王x滴雞精個facebook page就可以順手拎埋capella濕紙巾, 有需要嘅jm可以加埋落個list
ujibone
|
登記定mama會拎贈品先,可以慳返少少排隊時間,一定要帶C6或工人或朋友去一齊拎