我最近愛上Gucci kids 款

mosjessica
|
kamanma 發表於 18-8-20 18:41
Wow 大豐收
Red Bow size 12? action pic see s ar ?
...

Kamanma 呢件red bow hoodie 好靚妳都應該啱身,可以考慮一下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-10-10 21:43
littlecoolcool
|
kamanma 發表於 18-8-20 18:58
收到 Givenchy T-shirt girl12 細件到
放係GG 10 上面有比例...細到呢
應該6- ...

係啊... 本來我都睇中件Givenchy kids knit jacket... 不過見d comments都話G d 衫都fits small... recommend up 1 size... 所以都係放棄咗...
|
mosjessica 發表於 18-8-20 19:40
Kamanma 呢件red bow hoodie 好靚妳都應該啱身,可以考慮一下

條dress勁靚啊...

可惜無其他色... 因為我唔著紅色衫...
tarejackie
|

Size 10 著起會唔會太細件呀?

mosjessica
|
littlecoolcool 發表於 18-8-20 19:48
條dress勁靚啊...

可惜無其他色... 因為我唔著紅色衫...

我order時都怕太sharp ,但穿上身真係巧靚巧靚如果呢條有黑色可能我都會買埋佢
mosjessica
|
tarejackie 發表於 18-8-20 20:04

呢件10y 好似窄左小小..
kamanma
|

size 10 太細了⋯⋯再捕過
個款真係好靚
wonglwy
|
bibibaba84 發表於 18-8-19 20:39

最下面嗰件好唔好?我見好抵著

請問是那個website ? Can share ? Thx
tarejackie
|
kamanma 發表於 18-8-20 20:46
size 10 太細了⋯⋯再捕過
個款真係好靚

我真係好中意呢件個款
kamanma
|
mosjessica 發表於 18-8-20 19:40

Red dress ho leng ar
one P Dress 我實太短
我而家又唔鐘意著 legging ...所以no la
見到妳哋著得靚開心下算了

kamanma
|
tarejackie 發表於 18-8-20 20:55
我真係好中意呢件個款

早知之前見到嗰件12 貴些少都入左佢啦

mosjessica
|
kamanma 發表於 18-8-20 21:09
Red dress ho leng ar
one P Dress 我實太短
我而家又唔鐘意著 legg ...

Thanks kamanma 呢件真係好靚超like呀
kamanma
|

如果唔拉拉錬得唔得?
kamanma
|
littlecoolcool 發表於 18-8-20 19:47
係啊... 本來我都睇中件Givenchy kids knit jacket... 不過見d comments都話G d 衫都fits small... recomm ...

禾唔C心,再試件 boy T
見到Mid-length 咁有型忍不住又試
GG T 我自己非常喜歡捕唔到12, 入比size 8 比細仔等佢著比我睇都係好

mosjessica
|
kamanma 發表於 18-8-20 21:19
禾唔C心,再試件 boy T
見到Mid-length 咁有型忍不住又試
GG T 我自 ...

妳買俾仔仔果件T 幾型喎
kamanma
|
mosjessica 發表於 18-8-20 23:24
妳買俾仔仔果件T 幾型喎

剛收到 GIVENCHY Logo T-Shirt Out Of Stock Notification
早D通知都好....買憎拖著拖著⋯⋯即時該起妳嗰幾對sneaker...真冇趣
mosjessica
|
kamanma 發表於 18-8-20 23:44
剛收到 GIVENCHY Logo T-Shirt Out Of Stock Notification
早D通知都好....買憎拖著拖著⋯⋯即 ...

唔緊要啦,Givenchy t-shirt捕14y仲好被拖住Sneakers 是Jackie 呀,不是禾
|
kamanma 發表於 18-8-20 23:44
早D通知都好....買憎拖著拖著⋯⋯即 ...

我就睇啱呢件Givenchy knit jacket... 但見到recommendation one size up... 知道自己一定唔啱...

我件M記Kamaria都仲review緊... 我估都係無貨... 其他都shipped咗啦...
|
mosjessica 發表於 18-8-21 08:14
唔緊要啦,Givenchy t-shirt捕14y仲好被拖住Sneakers 是Jackie 呀,不是禾:joyou ...

Givenchy Y14超難捕啊... 巡曬所有online shops... 都係最大Y12... 只有一兩款boy sweater有Y14...
tarejackie
|
kamanma 發表於 18-8-20 21:11
早知之前見到嗰件12 貴些少都入左佢啦

尋晚仲有貨⋯但又好似好唔抵⋯會唔會同shop差唔多價