我最近愛上Gucci kids 款

Jonimama
|

esmehouse
|
littlecoolcool
|
bigcattong 發表於 18-8-4 22:19
請問边度仲有蓝色$1728 個件?

Childrensalon有啊... jm快d去睇下...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mosjessica
|
littlecoolcool 發表於 18-8-5 04:11

呢間定價偏貴,剛剛還考慮要不要這件t-shirt,轉頭已sold out

sushiroll
|

bigcattong
|
littlecoolcool 發表於 18-8-5 04:11

謝謝,
kamanma $1728 這間要$26××
贵9佰幾
bigcattong
|
mosjessica 發表於 18-8-5 13:00
呢間定價偏貴,剛剛還考慮要不要這件t-shirt,轉頭已sold out

起碼贵定價20-30%
mosjessica
|
bigcattong 發表於 18-8-5 14:06
起碼贵定價20-30%

|
bigcattong 發表於 18-8-5 14:05
謝謝,
kamanma $1728 這間要$26××
贵9佰幾

我show係$1,8xx咋喔... 計埋shipping都係$1,900...
咁奇怪??

mosjessica
|
kamanma 發表於 18-8-4 10:33
好開心著到 girl 12 非常啱身
Adult 太貴唔捨得買 而家慳好多:money$$ ...

Today’s outdoor clothing
Kamanma 我陪妳用左belt bag了,襯新t-shirt好正喔

Cheuk2012    發表於 18-10-10 20:10
mosjessica
|
littlecoolcool 發表於 18-8-5 14:12
我show係$1,8xx咋喔... 計埋shipping都係$1,900...
咁奇怪??

Coolcool 我見到都係2千幾,咁應該是在香港上佢website 的價錢貴D
thank you so much

WongElsie
|
kamanma 發表於 18-8-4 10:33
好開心著到 girl 12 非常啱身
Adult 太貴唔捨得買 而家慳好多:money$$ ...

件件都好靚!你成日都平價買到靚野
bigcattong
|
mosjessica 發表於 18-8-5 15:00
Kamanma 我陪妳用左belt bag了,襯新t-shirt好正喔:waha ...

妳同kamanma 都係vvvip 我見到係$2571

bigcattong
|
Kamanma 我陪妳用左belt bag了,襯新t-shirt好正喔:waha ...

著得靓又襯得靓
妳和kamanma 用同款 belt bag?
mosjessica
|
bigcattong 發表於 18-8-5 16:02
著得靓又襯得靓

Thanks JM
我地belt bag唔同款㗎,只是大家一樣好耐冇用佢地
kamanma
|
littlecoolcool 發表於 18-8-5 14:12
咁奇怪??

coolcool $1900 抵入喎⋯⋯這件好靚架值得入
kamanma
|

妳個belt bag 好好襯
belt bag, t-shirt, sneaker 加上靚身材...正
夢幻組合
我仲帶左另一個都收藏左十幾年㗎GG去用

Cheuk2012    發表於 18-10-10 20:11
kamanma
|
bigcattong 發表於 18-8-5 16:02
著得靓又襯得靓

jessica 個 belt bag 型啲㗎
我是這個款普通啲冇乜特別設計

Cheuk2012    發表於 18-10-10 20:11
mosjessica
|
kamanma 發表於 18-8-5 16:32
妳個belt bag 好好襯
belt bag, t-shirt, sneaker 加上靚身材...正:iloveit ...

Thanks kamanma
你的GG收藏品襯起依然好靚好trendy,靚人靚景...
|

jm... 你身材太好... 著埋件tee更顯得好fit...
而且個belt bag同件boy style tee好襯啊...