潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

kamanma 發表於 18-10-19 00:23
FF 不同的boutique partners 供貨,就算是同款商品,不同供貨商就有機會不同價錢
...

Thanks thanks!!! 咁我再捕下!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

kamanma 發表於 18-10-13 18:44
Bow hoodie size 10....其實都好足碼⋯⋯除非jm 妳較為高
如果有free return 嘅話可以試試.
...

想問如果 bow ribbon hoodie dress size 10, 會好細 / 短嗎? 成日只見紅色 12,黑色只有 10 M 記 girl 我著14。

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

ChloeMa 發表於 18-10-19 20:03
想問如果 bow ribbon hoodie dress size 10, 會好細 / 短嗎? 成日只見紅色 12,黑色只有 10 ...

bow ribbon hoodie dress size 12我都短,只可以當long top 著⋯⋯12衫身很鬆的不過要就hip位...唔知10 hip 位會否窄呢?如果jm 係瘦地 FF 有free Return...都可以試下

Cheuk2012    發表於 18-10-24 22:59
Hello...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

kamanma 發表於 18-10-19 20:39
bow ribbon hoodie dress size 12我都短,只可以當long top 著⋯⋯12衫身很鬆的不過要就hip位...唔知10 hi ...

唔該,我hip 唔係好闊,我預咗當衫著。 不過手長脚長,最怕 10會吊袖,膊會窄。 都係乖乖地揾12

水晶宮

ChloeMa 發表於 18-10-19 20:47
唔該,我hip 唔係好闊,我預咗當衫著。 不過手長脚長,最怕 10會吊袖,膊會窄。 都係乖乖地揾12 :thinki ...

巡多D我見間中都有返貨
Hello...

男爵府

Kamanma請問你有無係Carryon退過貨?Contact咗佢嘅CS, 佢話會send return嘅label比我,但兩曰都仲未收到

水晶宮

summer14 發表於 18-10-19 21:52
Kamanma請問你有無係Carryon退過貨?Contact咗佢嘅CS, 佢話會send return嘅label比我,但兩曰都仲未收到:la ...

未退過貨呀,唯有再追CS la....carryon 有沒有free return?
Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 18-10-19 21:30
巡多D我見間中都有返貨

唯有係咁。 紅色又怕太青春,我襯唔起。

咁黑貓hoodie 係咪都要12 ?

水晶宮

ChloeMa 發表於 18-10-19 22:07
唯有係咁。 紅色又怕太青春,我襯唔起。

咁黑貓hoodie 係咪都要12 ?

我164 左右著10 已很鬆動,袖也夠長。
不過jm 妳如果高過我,自然手較長些...可能要12袖先夠長喔
Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 18-10-19 22:14
我164 左右著10 已很鬆動,袖也夠長。
不過jm 妳如果高過我,自然手較長些...可能要12袖先夠長喔
...

我同你差不多呀,165, 不過畸形,手手脚脚較長。 如果你10都得,我睇下,最好一家捕晒。

多謝您逢問必答,又快! lovely

男爵府

kamanma 發表於 18-10-19 21:56
未退過貨呀,唯有再追CS la....carryon 有沒有free return?

我諗要自己比運費

水晶宮

ChloeMa 發表於 18-10-19 22:20
我同你差不多呀,165, 不過畸形,手手脚脚較長。 如果你10都得,我睇下,最好一家捕晒。

多謝您逢問必答 ...

jm, 我建議不太清楚自己size....最好有free Return 先好order
happy sharingYou are welcome
Hello...

水晶宮

summer14 發表於 18-10-19 23:28
我諗要自己比運費

如果沒有指定用DHL, 可以考慮用香港
特快專遞(Speedpost)
我試過退件去 italy 運費平DHL 1/3
Hello...

水晶宮

ChloeMa 發表於 18-10-19 22:20

多謝您逢問必答 ...

FF 返左一件 size 12 grey bow dress n black cat 10....gogogo

男爵府

kamanma 發表於 18-10-20 01:21
如果沒有指定用DHL, 可以考慮用香港
特快專遞(Speedpost)
我試過退件去 italy 運費平DHL 1/3

昨晚收到DHL way bill, check 咗係Carryon比運費return件貨,安樂晒

水晶宮

kamanma 發表於 18-10-20 02:16

FF 返左一件 size 12 grey bow dress n black cat 10....g ...

唔好意思要麻煩您幫我捕,但我想揾黑色,我再努力下。謝謝!

btw, 呢2件加埋,你嘅價平過我睇$1400

水晶宮

summer14 發表於 18-10-20 09:31
昨晚收到DHL way bill, check 咗係Carryon比運費return件貨,安樂晒

good news
原來Carry on 有free return 咁好
Hello...

水晶宮

ChloeMa 發表於 18-10-20 10:07

唔好意思要麻煩您幫我捕,但我想揾黑色,我再努力下。謝謝 ...

我自己巡開順便look look
FF 好衰不同Acc 不同價錢
我唔覺bow dress 有出黑色...只見Navy...不過bow 款實物是非常深藍都好靚
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 18-10-20 12:50
good news
原來Carry on 有free return 咁好

可能因為佢mislead 咗我,所以安排free return

子爵府

kamanma 發表於 18-10-20 01:13
jm, 我建議不太清楚自己size....最好有free Return 先好order
happy sharingYou are wel ...

For 長袖T-shirt 我157膊位手䄂其實10已經fit,最幣個夾,胸同肚腩就好窄咁,我未試過12,唔知會唔會比10大好多

首頁

尾頁

跳至