親子旅遊

跳至

首頁
45678...18

尾頁

男爵府

Re: 想去旅行, 試吓搵我啦!!

6256rn ,
HI! 我仲未收到你0既FAX.

民房

6256:
你好,我打算農曆年去沙巴或泰國的,可否提供有關淨機票/套票價錢,或有其他東南亞介紹?
出發日期:10/2(初二)
日數:5天
人數:6人
我已PM我的FAX NO,謝謝
CU

別墅

Hi! 各位BK嘅 Mummy / Daddy,

好開心睇到你地嘅問題. 有機會幫到你地都好開心. 如果你地想查價錢或資料要記得話我知,

1. 去邊度
2. 幾時去
3. ?個大人/ ?小朋友?歲
4. 留低聯絡方法 最好就係電話
傳真號碼
就可以儘快得到答案. 謝謝
(因為喺公司唔係咁方便online, 如果要pm就要等夜晚放工返到屋企至覆到你地!)

6256rn

別墅

Hi! 123
Please call me for information!! thanks

6256rn

大宅

can you tell me your email address, thx

別墅

HI! Kau
Please check PM. thanks

6256rn

別墅

Hi!!! rdc888,

Please check PM thanks

6256rn

複式洋房

6256rn,

Pls check pm, thanks!

別墅

Hi! 各位BK嘅 Mummy / Daddy,

好開心睇到你地嘅問題. 有機會幫到你地都好開心. 如果你地想查價錢或資料要記得話我知,

1. 去邊度
2. 幾時去
3. ?個大人/ ?小朋友?歲
4. 留低聯絡方法 最好就係電話/傳真號碼

就可以儘快得到答案. 謝謝
(因為喺公司唔係咁方便online, 如果要pm就要等夜晚放工返到屋企至覆到你地!)

6256rn

水晶宮

6256m,
pls, check p.m. !!!!!!
自由太多會令世人失去平衡

別墅

Ok. Please check PM!!

大宅

6256m:
Please check PM. Thanks!

男爵府

好媽媽勳章

Re: 想去旅行, 試

6256rn,

你好呀!
我地想2月12出發去旅行,但有個1歲半小朋友
諗左好耐都唔知去邊呀!有無d經濟d好介紹呀!
thanks!
2006年12月28日 出世-----3.41kg 1個月---5kg 2個月---6.04kg---58cm(自己度) 4個月---7.72kg---65cm(自己度)

別墅

Re: 想去旅行, 試

Hi! SMARTEST,

I think Singapore and Taipei are the good choice for you. How about you call me to check the price. Please check PM. thanks

6256rn

男爵府

6256m,
請問你公司有冇代訂澳門旅遊學院訓練酒店(好似是望洋賓館)的套票,另外又想問有冇本地酒店的套票,人數是兩大一小(歲半),想農曆新年期間去,請pm資料,唔趕ge

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

6256m

我都想知道,我打算12/2出發.謝謝.

另外,我都有pm你,如有資料,請pm給我.

謝謝!

lamb2003 寫道:
6256m,
請問你公司有冇代訂澳門旅遊學院訓練酒店(好似是望洋賓館)的套票,另外又想問有冇本地酒店的套票,人數是兩大一小(歲半),想農曆新年期間去,請pm資料,唔趕ge

別墅

lamb2003 & 小B媽咪,
Sorry, 澳門我地無做, 不如你試吓搵中旅社或者錦倫旅遊查查!!

6256rn

男爵府

6256rn

唔好意思呀!唔知點解我send唔到pm比你呀!你有無e-mail address,.我send

別墅

Hi! codychan
Please check PM la!!

6256rn

別墅

Sorry,

剛剛睇pm 唔小心delete咗, 係問東京酒店嘅, 唔該再send 多次俾我啦!!

6256rn

首頁
45678...18

尾頁

跳至