老婆聽日就到預產期 bb都未出嚟T.T甘耐架點先可以令到佢出

neymar
|
最遲13號前都未出就要開刀。。。
Holidaykiki
|
neymar 發表於 18-8-4 13:04

可能今晚作動,我生兩個,一個預產期,一個預產期前一日。
neymar
|
Holidaykiki 發表於 18-8-4 16:31
可能今晚作動,我生兩個,一個預產期,一個預產期前一日。

希望啦(emoji)
圍威喂
|
一黎就開刀?我朋友過左預產期,係催生
neymar
|
圍威喂 發表於 18-8-4 16:42
一黎就開刀?我朋友過左預產期,係催生

當然催生先(emoji)但都吾得就應該開刀
pigpiglamlam
|
可能聽日出世 我第2胎阿女又係等好耐都未出黎,預產前一晚仲同人講話可能要催生,點知第2日就作動生咗,剛好預產期出世
hamsterma
|

我會先選擇催生先,最決定
肥肥catcat
|
有冇食西瓜?
我幾個fd都係食完西瓜第二日就生
pigpiglamlam
|
肥肥catcat 發表於 18-8-4 23:39
有冇食西瓜?

我嗰時狂食西瓜都唔出…真係聽天由命
EstrellaDamm
|

係時候自己就會出。預產期只係估計。我兩胎都比預產期遲呢。而且夠期都係催生先啦。

不過,我私家醫生提過,未有動靜的話可以刺激乳頭,拉下咁。或者你可以幫幫太太?
felixsky
|
有冇食西瓜?

我都係食完西瓜第二日就生
Bubeau
|
有冇食西瓜?

我都係夜晚食完西瓜,零晨就作動了
GCHK
|
放心喇,應該好快出來嘅
ktkyktky
|
唔使擔心,我41週1先催生,+/- 1 週都屬於係正常,你胎位唔正呀,點解一過期就開刀?
haha748494
|
話唔定呢兩日就會作動,好快就可以同BB見面,加油吖。
JaxtonBB
|

唔使擔心,我40周3都未有動靜!預左催生
laisausau
|
我果時預產期前2日,無時無刻咁叫BB快d出世唔好過期居留,因為老公特登請假兼當時已經放左第一日,我一路諗住阿女遲一日出世就見少一日爸爸,第二朝就作動了
Carmen8080
|
有冇食西瓜?

咁正 我都試下先