私人學游水問題

Kelseyrobinson
|

新手請教練。其實一個鐘時間係點計?係咪由個教練一入泳池果刻就開始計?

事緣上個月請左個大學fresh grad教游水,第一堂都好好地,計足時,但之後每堂教授既時間越黎越少,有次仲話應承左小朋友肯游幾下就早d落堂(10分鐘)。你話教得好都無甘激氣,但個教練好似唔太識教怕水小朋友,成堂就小朋友扭計,教練睇住佢扭計,仲要成日唔足時。

sunnygirl
|
Kelseyrobinson 發表於 18-8-4 13:46
新手請教練。其實一個鐘時間係點計?係咪由個教練一入泳池果刻就開始計?

事緣上個月請左個大學fresh grad ...

好唔掂,換得
VLT
|
Kelseyrobinson 發表於 18-8-4 13:46

依家游水教練好雜,唔岩就換過,千其唔好搵d一次俾10堂果d!
Angelice-BeBe
|
我仔女個教練,一小時,永遠有多無少,有時落左堂仲同佢地玩多十分鐘
yurijm
|

睇你形容,我覺得似係中學生暑期工質素
教小朋友游水而冇方法安撫怕水小朋友
完全係奇怪之極

收好平架?
如果收市價,你換人吧
真係完全浪費時間同金錢

|
VLT 發表於 18-8-4 13:49
依家游水教練好雜,唔岩就換過,千其唔好搵d一次俾10堂果d!

我自己衰,試堂後一次過比成個月,第二堂已經想炒佢
20150618bb
|

如果有甘感覺.........換左佢,幾錢@
|
yurijm 發表於 18-8-4 13:51
完全係奇怪 ...

$350/hr, 已經唔係搵好平果d
|
yurijm 發表於 18-8-4 13:51
完全係奇怪 ...

最激氣係佢話小朋友有情緒問題,將責任推比小朋友。但小朋友之前上泳班同其他興趣班都無扭計
yurijm
|
Kelseyrobinson 發表於 18-8-4 13:53

登你慘
得罪講,我覺得淨係一味上課又唔識令小朋友投入課堂
已經係唔識教

運動類既堂仲要熱身添
如果導師都無法安撫小朋友去投入課堂
真係冇乜料教
小朋友根本冇任何得著

講真,游水好多人都識啦
俾咁貴價錢都係想要專業服務

cy101
|
唔識教怕水小朋友!!!
mama01
|
yurijm 發表於 18-8-4 13:56

登你慘

delete,回錯左人
mama01
|

我小朋友兩個學,一個教練教兩個,第一堂學完勁開心,唔怕水,頭浸哂落水完全無問題。兩個學得投入,教練又識教,我都係新手,所以搵朋友學過好而介紹比我,$4400,10堂。
|
mama01 發表於 18-8-4 14:05
我小朋友兩個學,一個教練教兩個,第一堂學完勁開心,唔怕水,頭浸哂落水完全無問題。兩個學得投入,教練 ...

兩個學好抵呀!恭喜你搵到好既教練,依家想再搵過教練,希望搵到好既教練。
mama01
|
Kelseyrobinson 發表於 18-8-4 14:07
兩個學好抵呀!恭喜你搵到好既教練,依家想再搵過教練,希望搵到好既教練。
...

有人介紹會有d保證,好多好教練,希望你快點搵到。
seal6
|
Kelseyrobinson 發表於 18-8-4 13:53

可以的話我幫你試吓
流星花丸
|
Join下泳班1:4玩下水先啦,如果小朋友唔識游,到識先搵專教集中練仲好
pekovian
|
唔係識游水就可以做教練,你果個游埋個暑假就停左佢啦
我女個教練落水計時,永遠有多無少,識同小朋友相處
cherrieleung722
|
通常落水計,夠鐘我就去返池邊接小朋友,中途都會離遠睇下小朋友
Poyau
|

收咁嘅價 唔識教又呃鐘 考慮換人