真係好討厭自己成日咁大汗

sandwich
|
一離開冷氣房就出汗,仲要塊面先標汗,根本化唔到妝
Poyau
|

ivycyp
|
我都係,滴晒汗
tsung
|
夏天喺咁
wuwucancan
|
我都係,仲要大滴大滴咁滴落地有乜辦法5流汗呀!
sandwich
|
wuwucancan 發表於 18-8-4 23:23
...

我都想求教 個身流汗都算,成日都係塊面最先出汗,仲要好多
wuwucancan
|
我以前一滴汗都冇,5知關5關更年期事而家郁D就狂標汗
jolly_momo
|
沖完涼又已流汗
Melmel2004
|
wuwucancan 發表於 18-8-4 23:29
我以前一滴汗都冇,5知關5關更年期事而家郁D就狂標汗
...

我都係呀
tingtong
|
天氣太熱太焗了
mmk
|
成面成頸黐笠笠先難頂 好想快啲冬天
good_pig
|
sandwich 發表於 18-8-4 15:04

x 2
我連搽面都搽唔到
mmk
|
sandwich 發表於 18-8-4 23:25
我都想求教 個身流汗都算,成日都係塊面最先出汗,仲要好多
...

而家出家要帶條毛巾仔不停抹汗,十足個婆仔咁
漱口水
|
wuwucancan 發表於 18-8-4 23:23
...

連加拿大都出到滴汗
pkmama
|
sandwich 發表於 18-8-4 15:04

我近呢3、4年都開始好大汗,要帶多件衫出街
無話可說
|
我都係,越來越怕熱同大汗
大件仔
|
我生完小孩之後就越來越大汗,第一肥左,第二年紀大左,一行出街就滴汗,一日沖幾次涼換幾次衫
ifung39
|
我也是唔單止離開冷氣房有汗,連在有冷氣房入面都可以滿頭大汗,情緒有點高漲都渾身大汗,我覺得關更年期事
chuchuman
|
我臨出門口查防曬,未落到屋企大堂已經成身成面汗用紙巾抹曬,都唔知查黎做乜大汗到嚇親人
chuchuman
|
ifung39 發表於 18-8-4 23:49
我也是唔單止離開冷氣房有汗,連在有冷氣房入面都可以滿頭大汗,情緒有點高漲都渾身大汗,我覺得 ...

我都同你一樣但我30出頭