扶搖結局,有興趣入來傾下

heiyau88
|

好正,2日冇訓覺由第1集追到56集,等更新中...

btw,我覺得楊冪每拍一集都會周身痛,阮天經睇落每次都勁大力攬住佢 ,有幾幕真係好似怕怕地佢攬甘

楊冪拍古裝真係不得了呀...真係有仙氣
ChingyanPang
|
我都有睇,睇到25 集。佢2 個都好襯。
heiyau88
|
ChingyanPang 發表於 18-8-5 00:13
我都有睇,睇到25 集。佢2 個都好襯。

煲到停唔到!
|
heiyau88 發表於 18-8-5 00:16
煲到停唔到!

如果睇到五十幾集咪要等請問幾時再有更新。我都晚晚煲,但一晚只睇到3-4 集
heiyau88
|
ChingyanPang 發表於 18-8-5 00:17
如果睇到五十幾集咪要等請問幾時再有更新。我都晚晚煲,但一晚只睇到3-4 集
...

好似跟大陸的,星期1-4 每日2集!!
|
heiyau88 發表於 18-8-5 00:19
好似跟大陸的,星期1-4 每日2集!!

咁好快姐66 集。我都睇到開始好緊張
heiyau88
|
ChingyanPang 發表於 18-8-5 00:20
咁好快姐66 集。我都睇到開始好緊張

係呀,真心推介,喜歡三生三世既應該都會喜歡呢套,其實有D類似架
|
heiyau88 發表於 18-8-5 00:22
係呀,真心推介,喜歡三生三世既應該都會喜歡呢套,其實有D類似架
...

係呀,但呢套我只睇2 個主角。三生三世我鐘意全部
c.vieri
|
下星期大結局
原本都一路追住睇,一講到戰北野同珠珠就悶到無心機睇
babycakez
|
heiyau88 發表於 18-8-5 00:22
...

真係?我仲未解三生三世毒呀⋯⋯
heiyau88
|
babycakez 發表於 18-8-5 00:49
真係?我仲未解三生三世毒呀⋯⋯

係,絕對岩你解毒用的 效果絕佳!!
babycakez
|
heiyau88 發表於 18-8-5 00:53
係,絕對岩你解毒用的 效果絕佳!!

見係你先信咋如果你記得我的話,我由上年中夜華毒中到而家!
八重美
|
我睇到去到天極之後就停咗,開始好悶好慢。
heiyau88
|
babycakez 發表於 18-8-5 00:59

點會唔記得你呀
heiyau88
|
八重美 發表於 18-8-5 01:08
我睇到去到天極之後就停咗,開始好悶好慢。

而家好緊張喇
babycakez
|
heiyau88 發表於 18-8-5 01:08
點會唔記得你呀

自從你個三生post靜左之後我都好寂寞呀⋯⋯等我快啲追扶搖先
heiyau88
|
babycakez 發表於 18-8-5 00:59

睇曬頭20集先, 再話我知解毒效果如何丫!
babycakez
|
heiyau88 發表於 18-8-5 01:12
睇曬頭20集先, 再話我知解毒效果如何丫!

好呀等我報告吖
heiyau88
|
babycakez 發表於 18-8-5 01:11
自從你個三生post靜左之後我都好寂寞呀⋯⋯等我快啲追扶搖先

祝你解三生毒成功,btw你開初可能會覺得男主係趙又廷做返就好了,但其實阮天經都做得好正,夠曬霸氣又賴皮!
babycakez
|
heiyau88 發表於 18-8-5 01:14
祝你解三生毒成功,btw你開初可能會覺得男主係趙又廷做返就好了,但其實阮天經都做得好正, ...

你真了解我
我好似夜華咁專一㗎