係青衣城遺失兒童英文圖書的你

小bie豬
|

8月4日晚上大約7時15分,係青衣城UA小食部執到本圖書館借的兒童英文圖書,因為就開場所以我執起左就趕入場,如果跌左呢本書嘅媽媽睇到的話,唔使擔心,我呢2日會攞去圖書館還書

更新:今天(8月6日)已放進南昌站的還書箱了

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
littlemilky
|
好人好事!
zoekayan
|
樓主好好
tsung
|

vincielau
|
好彩有你執到!
印象中唔見圖書館嘅書好似幾麻煩吓,所以我一借咗就即刻返屋企,唔畀D細路再攊出街,直至我去還書。
小平媽媽
|
如果找唔到人,就幫佢還左佢,間間圖書館都得嫁
我都試過差啲唔見,嚇死我
Ashley_kyu
|
吾見左要賠書價
gracelam
|
小bie豬 發表於 18-8-5 02:47
8月4日晚上大約7時15分,係青衣城UA小食部執到本圖書館借的兒童英文圖書,因為就開場所以我執起左就趕入場 ...

樓主你真好 , 上個月我個仔漏低左本圖書响快餐店, 第2日去揾問職員都話唔見, 跟住續借等執到嘅人希望佢會幫我還, 等左3個星期都得個吉, 最後賠錢比圖書館算了。
小bie豬
|
小平媽媽 發表於 18-8-5 07:07
如果找唔到人,就幫佢還左佢,間間圖書館都得嫁
我都試過差啲唔見,嚇死我
...

唔會搵失主,會直接攞去還,因為佢話係佢跌,我都無法證實真係佢去借,所以直接攞去圖書館還就最好
汽水餅
|

rhung
|
8月4日晚上大約7時15分,係青衣城UA小食部執到本圖書館借的兒童英文圖書,因為就開場所以我執起左就趕入場 ...

swanmonki
|
樓主好人!
chunyuma
|

Poyau
|
小bie豬 發表於 18-8-5 14:46
唔會搵失主,會直接攞去還,因為佢話係佢跌,我都無法證實真係佢去借,所以直接攞去圖書館還就最好
...

JD930
|

小bie豬
|

今天(8月6日)已放進南昌站的還書箱了
beam
|

我pm 了請指教及回覆
謝謝
Eva3196
|

Phyonafung
|

你好好牙。
boboblublu
|