最後一日去BB展好唔好

hjh520pf
|
最後一日去BB展,主要買奶粉,想知D贈品會唔會一早已經送曬,有冇媽咪試過last 一日去啊?
JD930
|
hjh520pf 發表於 18-8-5 08:59
最後一日去BB展,主要買奶粉,想知D贈品會唔會一早已經送曬,有冇媽咪試過last 一日去啊?
...

我唔去嚕.. 怕逼
橙寶
|
hjh520pf 發表於 18-8-5 08:59
...

都有d想去 仲有嘢想買 不過就驚人多 同埋贈品冇曬
Sun_SHY
|
當係行下啦, 有時啲必需品係入面買又齊小小又平小小
Sun_SHY
|
橙寶 發表於 18-8-6 09:44
都有d想去 仲有嘢想買 不過就驚人多 同埋贈品冇曬

應該唔會無晒既, 因為果日去見到惠氏媽媽送既小餐桌無晒, 佢地都變相送 hipseat + coupon
aidan08
|
我好想去,但現在已36週幾,驚頂唔順太逼人又行唔到大耐.......
aidan08
|
我好想去,但現在已36週幾,驚頂唔順太逼人又行唔到大耐.......
橙寶
|
Sun_SHY 發表於 18-8-6 10:49
應該唔會無晒既, 因為果日去見到惠氏媽媽送既小餐桌無晒, 佢地都變相送 hipseat + coupon
...

唔知有冇人係現場可以講下人多唔多
rainiemama
|
aidan08 發表於 18-8-6 10:49

36週 我係你就唔會去,最後一日 d贈品多數冇哂,奶粉尿片同超市萬寧嗰d一樣價錢,唔會去逼囖,本身就生行幾步應該會好攰,又嘈空氣又差,無謂搏,等bb出咗世 再去,反正bb展年年都有!
aidan08
|
rainiemama 發表於 18-8-6 11:13
36週 我係你就唔會去,最後一日 d贈品多數冇哂,奶粉尿片同超市萬寧嗰d一樣價錢,唔會去逼囖,本 ...

諗諗吓真係唔敢去,其實呢排已經行得好辛苦,籮咁大個肚,比老公知道實鬧死我!