曝曬後

lovebbb
|
去左幾日名古屋,同小朋友都多戶外活動,都有搽防曬,但都曬到黑曬,皮膚也覺得乾了,有什麼方法可以潤返?
c.vieri
|
以前有人教用bb油搽全身
jwjody
|
我都係曬到黑晒。好想白返d。而家脫皮中
YY1101
|
蘆薈
ccysj01    發表於 18-8-5 12:16
csy_0101
|
蘆薈,一得閒就搽,曬燶左的地方好快甩晒皮,同埋無咁乾....
lovebbb
|
jwjody 發表於 18-8-5 12:10
我都係曬到黑晒。好想白返d。而家脫皮中

我都係兩邊肩膊脫皮中,仲痛痛地
MANVN
|
蘆薈
LokYauYau
|
lovebbb 發表於 18-8-5 12:04
去左幾日名古屋,同小朋友都多戶外活動,都有搽防曬,但都曬到黑曬,皮膚也覺得乾了,有什麼方法可以潤返? ...

下次記住每日出外後曬後,搽返蘆薈after sun, 會即刻冇咁乾。。依家就早晚搽蘆薈cream

想快白,我前年去泰國曬完,之後轉用美白系化粧水及睌霜就個零月就退左好多。
tsung
|
LokYauYau 發表於 18-8-5 14:38
下次記住每日出外後曬後,搽返蘆薈after sun, 會即刻冇咁乾。。依家就早晚搽蘆薈cream

想快白,我前年去 ...

謝謝分享
maymay220hk
|
c.vieri 發表於 18-8-5 12:06
以前有人教用bb油搽全身

用BB油最work
我成日曬到好金
waynewon
|
曬完搽蘆薈最好,舒緩之餘仲可以快散熱防中暑。
JD930
|
lovebbb 發表於 18-8-5 12:04
去左幾日名古屋,同小朋友都多戶外活動,都有搽防曬,但都曬到黑曬,皮膚也覺得乾了,有什麼方法可以潤返? ...

搽蘆薈
melody93949596
|
用蘆薈膏查完,等佢吸收晒,之後查bb oil.
面我就敷完mask,再查角鯊浣。
水份補完,再補油,才更有效的。
I9528
|
我用呢隻,又平又正,去親台灣都入貨

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊