有沒有試過跟團,導遊好吸引(口才、身型)!

christina
|
二次都跟x安!上年去馬來西亞跟Edmond 樣貌似金剛,但口才了得又攪笑,令到團友好開心!剛剛去完星馬又跟x安,跟Alken型仔,佢好大隻(睇佢日日練,睇佢Facebook 有成六塊腹肌)又陽光,有禮貌兼有陽光☀️味,每天都面帶笑容充滿正能量,跟佢團真係好開心,興幸跟到吾沈悶的導遊!
YY1101
|
我N 年前跟
有位係馮bobo親戚
有d 似樣
BGCOME08
|

我上次跟永x去歐洲,個領隊好好呀,係斯斯文文嘅中佬,好似奶媽咁照顧到每一位團友,對歐洲歷史好熟,一上車就講故仔,好好聽。
paradiso
|

好耐以前跟新x 星馬團,個領隊拍過廣告,幾高大、樣ok
anna59
|
永x 好多人幫趁喎
birdbird
|

好幾年前跟永 x 去韓國, 女導遊係肥版李珊珊, 解説、撹氣氛一流, 整團的小朋友(大家原先係互不相識), 幼稚園到高小, 都聽佢支笛。果次跟團係最好玩。
Glau
|
去日本跟永x B 哥(佬)佢老中靑佢都搞得掂
popocat
|
N年前跟東x遊去日本,領導兼導遊姓陳,超似羅嘉良,我爸媽都話好似
Jumama2000
|
毎次跟團(N年前見聞會社,後一啲就縱橫遊、永安,近一啲就東瀛遊),每次D導遊都好口才,冇冷場,所以全部都感覺良好
tsung
|
anna59 發表於 18-8-5 17:05
永x 好多人幫趁喎

ivyivyivy1
|
christina 發表於 18-8-5 16:19
二次都跟x安!上年去馬來西亞跟Edmond 樣貌似金剛,但口才了得又攪笑,令到團友好開心!剛剛去完星馬又跟x ...

上年跟過alken帶的團,有佢做導遊,真係全程都開心冇悶場.
令到我今年都跟團去檳城,但今次個導遊同領隊都麻麻。冇心引再想去
JD930
|
Glau 發表於 18-8-5 17:47
去日本跟永x B 哥(佬)佢老中靑佢都搞得掂

犀利
小星星1
|
popocat 發表於 18-8-5 17:53
N年前跟東x遊去日本,領導兼導遊姓陳,超似羅嘉良,我爸媽都話好似

chin san, 我直頭開口問佢,有冇人話佢似,佢話有
Mrs周
|
anna59 發表於 18-8-5 17:05
永x 好多人幫趁喎

呢間係唔錯,以前跟親呢間旅行團都唔錯