求救!!

天使之心02
|
今日去快圖美曬相
職員話蘋果手機影既相係無法曬出來?
我諗都未諗過會有呢個問題發生!
重未聽過呢個講法!
到底有無方法可解決?
如果無甘即係一定要轉手機了?
kck811
|
係咪要過落去手指 ,然後去曬相?
天使之心02
|
kck811 發表於 18-8-5 16:25
係咪要過落去手指 ,然後去曬相?

唔係、已係手指度!但快圖美電腦搵唔到蘋果手機影既相片!
hhz
|
天使之心02 發表於 18-8-5 16:36
唔係、已係手指度!但快圖美電腦搵唔到蘋果手機影既相片!

要自己upload上去官網,第二日有得攞。

http://www.fotomax.com/ProductAndServices/PhotoPrinting
seaheart88
|
天使之心02 發表於 18-8-5 16:22
今日去快圖美曬相
職員話蘋果手機影既相係無法曬出來?
我諗都未諗過會有呢個問題發生!

點會呀?我七月份先至曬咗相俾阿媽。。你去佢網頁上載啲相片就可以直接晒出嚟。。

佢話舖頭d機唔支援蘋果手機。。。即場要我上網上載相片。。。揀落店舖俾錢。。。一個鐘就有得攞啦
天使之心02
|
hhz 發表於 18-8-5 16:37

http://www.fotomax.com/ProductAndServices/PhotoPrinting

多謝你!但唔知點解,信用卡比唔到錢
天使之心02
|
seaheart88 發表於 18-8-5 17:07

點會呀?我七月份先至曬咗相俾阿媽。。你去佢網頁上載啲 ...

多謝你地教路!感激不盡
hhz
|
天使之心02 發表於 18-8-5 19:53
多謝你!但唔知點解,信用卡比唔到錢

會唔會卡security 問題?你用另一張卡試下。
天使之心02
|
seaheart88 發表於 18-8-5 17:07

點會呀?我七月份先至曬咗相俾阿媽。。你去佢網頁上載啲 ...

已係綱上成功曬左,thx
但門市竟然要我搵蘋果公司解決呢個問題
甘唔專業架!
天使之心02
|
hhz 發表於 18-8-5 19:55
會唔會卡security 問題?你用另一張卡試下。

我簡左門市付費
seaheart88
|
天使之心02 發表於 18-8-5 20:14
甘唔專業架!

我之前去K11下便嗰間門市幾部機都話唔support蘋果機。。。。不過就教我上網上載囉。。算啦如果唔係阿媽要相片我都唔會晒出嚟
hhz
|
天使之心02 發表於 18-8-5 20:15
我簡左門市付費

Good good!
龍貓車
|
甘唔專業架!

下……apple出左名security嚴架啦
而曬相公司同呢度嘅人亦都提供左方法俾你,咁都仲要鬧曬相公司
ryan_mami
|
甘唔專業架!

咁講快圖美冇錯喎。

ilovefat
|
ryan_mami 發表於 18-8-5 21:13

咁講快圖美冇錯喎。

樓主已經過左落手指,唔係直接插電話。
我之前試過係過落電腦先,轉返做jpeg先save喺手指攞去曬就得,如果唔想up上網嘅話
天使之心02
|
龍貓車 發表於 18-8-5 20:53
下……apple出左名security嚴架啦
而曬相公司同呢度嘅人亦都提供左方法俾你,咁都仲要鬧曬相公司 :sweatin ...

我轉左蘋果機後第一次曬相
如果唔係上來問
真係唔知原來上佢地綱站上傳像片曬就ok
一個甘簡單既問題?
作為一個曬相舖職員竟然唔識?
甘叫專業?
重講到無辦法解決甘
一定要搵返蘋果公司!

天使之心02
|
seaheart88 發表於 18-8-5 20:17
我之前去K11下便嗰間門市幾部機都話唔support蘋果機。。。。不過就教我上網上載囉。。算啦如果唔係阿媽要 ...

甘講先正路吖嘛!
今日個職員講到好似世紀絕症甘!一野就話:蘋果手機係曬唔到相出來架!只係比你地係手機度睇!有問題應該搵返蘋果公司!
tsung
|
hhz 發表於 18-8-5 16:37