台灣上網咭

梳打餅
|
有無用過呢隻?方便嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sbbleung
|
梳打餅 發表於 18-8-5 19:06
有無用過呢隻?方便嗎?

有!但上網唔會太快. HAPPY d卡係平,但就差啲。不過夠google map,send下message.
梳打餅
|
sbbleung 發表於 18-8-5 19:55
有!但上網唔會太快. HAPPY d卡係平,但就差啲。不過夠google map,send下message.
...

Thanks!我仲買咗3張添!有無好介紹
choco_soup
|
梳打餅 發表於 18-8-5 19:59

去到台灣機場買會平好多,上網速度又快。
wing007006
|
有無用過呢隻?方便嗎?

我喺台灣機場買『大哥大』,好似500台幣,5日任上,包唔記得幾多分鐘當地通話分鐘,接收超好超快(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
wcpcelia    發表於 18-8-6 15:41
家家公主
|
去到台灣先買啦..幫你換埋..接收好好...平過香港...
不過可能要比D時間排隊..
Pak1018
|
Ok 喎⋯⋯我覺得幾好用、剛剛台灣回來!
梳打餅
|
Pak1018 發表於 18-8-5 21:42

真的嗎
stkyo
|
台灣大哥大好OK,我通常係機場買,3日期任上好似一舊水港紙咁上下
梳打餅
|
Pak1018 發表於 18-8-5 21:42

可否教我怎樣開通,我睇極都吾明
Pak1018
|
去設定到開漫遊就可以吖、不用set⋯⋯我用iPhone 既
梳打餅
|
Pak1018 發表於 18-8-5 21:57
去設定到開漫遊就可以吖、不用set⋯⋯我用iPhone 既

Thank you!我老公用I phone.我用三叔.
sbbleung
|
梳打餅 發表於 18-8-5 22:19
Thank you!我老公用I phone.我用三叔.

其實用iPhone 我有試過跟佢set,我覺得係快過冇set
sbbleung
|
梳打餅 發表於 18-8-5 19:59

你都買左,咁用左佢就算。我試過機場一開收中華電信,去到台北車站先收到台灣大哥大。
Anyway,唔睇片係冇太大問題
mvshop8888
|
有無用過呢隻?方便嗎?

我都覺得厘隻正
我買時$70
平過台灣機場買
Pak1018
|
mvshop8888 發表於 18-8-5 22:43
我都覺得厘隻正
我買時$70
平過台灣機場買

去深水埗買7日都係$45咋
BLouie
|
Pak1018 發表於 18-8-5 23:19
去深水埗買7日都係$45咋

係咪即插即用?還是要set野
Pak1018
|
BLouie 發表於 18-8-5 23:27
係咪即插即用?還是要set野

設定到開漫遊就得⋯⋯
sevenbb
|
去到台北機場買,速度快,台幣300/500 任上3/5日,抵用又穩陣唔怕開通唔到冇得用
tsung
|
choco_soup 發表於 18-8-5 20:12
去到台灣機場買會平好多,上網速度又快。