自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

你係唔係同我一間公司架..!!!

我公司呀姐之前又係咁! 一布走天涯 之後其他同事見到就話佢...!!

塊布抹完馬桶又抹檯又抹柜..知道後我都叫佢唔洗幫我抹檯啦..

複式洋房

rex13 發表於 18-8-6 10:07
2次都系我冇意中見到⋯
枱⋯有次我行開左,佢就幫我抹左枱,我就自己再用酒精紙巾再抺返⋯
之後佢見到我抺 ...

我都試過, 個清潔呀姐好唔高興, 問我係咪以為唔駛同你洗杯斟茶, 我唯有禮貌地答係, 但佢好唔高興

珍珠宮

christyyan 發表於 18-8-6 15:31
我都試過, 個清潔呀姐好唔高興, 問我係咪以為唔駛同你洗杯斟茶, 我唯有禮貌地答係, 但佢好唔高興
...

系呀⋯⋯佢地會唔高興ka
但好過隻手生粒粒

已刪除用户

回覆樓主:

珍珠宮

famhappy 發表於 18-8-6 15:28
你係唔係同我一間公司架..!!!

我公司呀姐之前又係咁! 一布走天涯 之後其他同事見到就話佢...!!

當我見到既,原來系小兒科⋯
我又未見到佢抹廁所後,再抹我既枱⋯
但睇左咁嚟,原來大部分人都唔洗阿姐抺枱⋯

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

回覆 rex13 的帖子

我公司呀姐成日去完廁所唔洗手架....

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

子華金句: 係咁架啦.唔係點呀.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

laiyee6121 發表於 18-8-6 10:21
一d都唔奇,只係咁啱比你睇到,酒店又係咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

d亞姐……我懷疑佢特登做得好衰,等你少啲叫佢做嘢。
我入咗去某一間,第一日佢同我講唔好用玻璃杯。因為佢會好易在洗嘅時候打爛。收工嘅時候就同我講打爛咗個杯蓋

幫我叮飯,唔知點樣整三、四個飯盒個蓋、飯盒變形、變咗色。 難怪其他人一係自己整、一係叫外賣、甚至食杯麵…………
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至