我係咪要買返隻黎戴呢?

miriam
|
一直都想買, 有時諗買黎做乜, 睇完覺得有需要, 但我怕係咁 beep beep 聲嘈住晒

深夜感應身體異樣急發警報 Apple Watch救一命

據報道,Adam在某天晚上入睡後,其Apple Watch上的健康應用突然發出了警報,告知他的靜息心率每分鐘達到了130至140次,超出了正常人平均睡眠心律的一倍之多。

I9528
|
miriam 發表於 18-8-6 10:39
一直都想買, 有時諗買黎做乜, 睇完覺得有需要, 但我怕係咁 beep beep 聲嘈住晒

絕對唔會買

戴住佢,成日成晚驚佢响,原本好健康,都搞到心理受威脅咁,仲大近視
miriam
|
I9528 發表於 18-8-6 10:45
絕對唔會買

戴住佢,成日成晚驚佢响,原本好健康,都搞到心理受威脅咁,仲大近視
我成廿年前試過吊機玩足 24 小時, 份報告正到我唔識形容, 日日戴住隻錶真係怕 beep 到我煩一野踩爛佢算數.

I9528
|
miriam 發表於 18-8-6 10:48
我成廿年前試過吊機玩足 24 小時, 份報告正到我唔識形容, 日日戴住隻錶真係怕 beep 到我煩一野踩爛佢算數.
...

留番 d 錢,食咗仲開心,治癒心理添呀
miriam
|
I9528 發表於 18-8-6 10:50
留番 d 錢,食咗仲開心,治癒心理添呀
心理上開心左, 生理上唔開心, 就係 月巴 到我都 丁頁 口吾 川頁

I9528
|
miriam 發表於 18-8-6 10:51
心理上開心左, 生理上唔開心, 就係 月巴 到我都 丁頁 口吾 川頁

食咗先有力減呀
cinda72.
|
miriam 發表於 18-8-6 10:51

如果你為健康,而唔係想修身,試下長期飲牛鎊茶啦,長期當水飲可以降血脂,但唔可以修身架
miriam
|
I9528 發表於 18-8-6 10:53
食咗先有力減呀

繼續為我既體重「加油」

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
miriam
|
cinda72. 發表於 18-8-6 10:53
如果你為健康,而唔係想修身,試下長期飲牛鎊茶啦,長期當水飲可以降血脂,但唔可以修身架
...
有咩方法可以修埋身呢

樓上張相唔好睇啵~~

I9528
|
miriam 發表於 18-8-6 10:55
繼續為我既體重「加油」

真係作 C 你,做乜引我
miriam
|
I9528 發表於 18-8-6 10:56
真係作 C 你,做乜引我
因為你係篤眼熊貓囉

cinda72.
|
miriam 發表於 18-8-6 10:56
有咩方法可以修埋身呢

冇,我係洗錢減,之後就戒零食keep架乍
miriam
|
cinda72. 發表於 18-8-6 10:57
冇,我係洗錢減,之後就戒零食keep架乍
錢........我無...........................

I9528
|
miriam 發表於 18-8-6 10:57
因為你係篤眼熊貓囉

鬥大,同你"鍊"過

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
miriam 發表於 18-8-6 10:58
錢........我無...........................

飲牛鎊茶啦,我keep住飲,血脂係低左
人到咁既年紀,健康緊要d呀
sugarsuagrlow
|
去小米買隻頂住先都得啦⋯⋯
miriam
|
I9528 發表於 18-8-6 10:59
鬥大,同你"鍊"過
我存貨不足, 你快 d 做人肉速遞送 d 黎畀我

miriam
|
cinda72. 發表於 18-8-6 11:00
飲牛鎊茶啦,我keep住飲,血脂係低左
人到咁既年紀,健康緊要d呀
諗起過幾年就入伍.........唔認老都唔得

miriam
|
sugarsuagrlow 發表於 18-8-6 11:00
去小米買隻頂住先都得啦⋯⋯
對小米無興趣

I9528
|
miriam 發表於 18-8-6 11:04
我存貨不足, 你快 d 做人肉速遞送 d 黎畀我

熊貓肉送上門?
無咁傻