懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問有無準媽媽最近睇過張耀昌醫生做產檢?
可否分享下,同埋現時知唔知產檢收費?

大宅

carmen808 發表於 18-8-6 12:33
...

尖沙咀$700

複式洋房

荃灣仁安,880

複式洋房

我搵左佢幾次產檢, 覺得佢不太專業, 之前0係呢度睇左COMMENT, 以為佢好好先搵佢, 點知好失望, 仲要次次都等兩個鐘頭!!!

別墅

biei 發表於 18-10-17 23:41
我搵左佢幾次產檢, 覺得佢不太專業, 之前0係呢度睇左COMMENT, 以為佢好好先搵佢, 點知好失望, 仲要次次都等 ...

張醫生 好好 超細心
我睇過其他2個醫生 都好求其 好趕 照唔夠5分鐘 就走 問問題黑面
張醫生 一路照 一路講 次次照完 會俾時間我問問題 真心關心媽媽 就算知你去政府生都唔求其

男爵府

我搵左佢幾次產檢, 覺得佢不太專業, 之前0係呢度睇左COMMENT, 以為佢好好先搵佢, 點知好失望, 仲要次次都等 ...

佢竟然有野唔專業?
在我角度,佢做得比我要求一個專業醫生做嘅嘢更多

別墅

幾好人架佢。不過佢部機唔係好清

複式洋房

如果張醫生都叫唔專業, 我諗樓主搵唔到第二個好醫生. 張醫生係屯院實戰出黎, 出名細心同專業, 我既Case 好麻煩, 但全靠張醫生BB先順利8月尾出世

大宅

張醫生好好, 我第一胎咩都唔識咩都擔心, 打電話去煩佢, 佢都好有耐性同我講, 講嘢真係安慰到我. 到生嗰日半夜陣痛, 朝早5點幾whatsapp 張醫生, 佢係即刻覆我, 隔一陣又問我入院未. 生嗰時情況有啲危急, 張醫生好專業幫我接生, 最後BB 順利出世. 到我生完佢都好關心我, 產後檢查一啲都唔求其, 次次都話有問題隨時whatsapp 佢. 如果再生一定搵返佢

洋房

回覆 biei 的帖子

我朋友介紹我去張醫生度產檢,我9月尾係佢開刀,我本身陀都有少少問題,佢會講清楚我係咩問題,到時候嘅醫療程序,您會感覺到好用心,好細心,傷口第二日只有少少痛,總之各方面都好好,因為翹康冇4D照,我去過另一個醫生到照,好商業化,可能您係正正常常嘅case ,張醫生先冇咁多說話同您講,等兩個鐘嘅原因,因為真係多客,我就多數等個幾鐘,會喺美麗華lunch or 行一陣,我就覺得自己好好彩,朋友介紹咗呢個醫生俾我,俾到我信心

別墅

carmen808 發表於 18-8-6 12:33
...

有呀,上星期產檢完。不過感覺上佢好忙,好多人睇佢,照超聲波嗰陣,佢按我個肚按得我都幾痛下,但照超聲波係好細心好詳細,又問吓我有冇問題想問佢,又同我講可以比較下其他醫生。

首頁

尾頁

跳至