銀行以外既保險箱

死侍
|
見到有啲公司都有做保險箱服務,有平有貴,有無JM租過??唔知道穩唔穩陣
20150618bb
|
死侍 發表於 18-8-6 13:04
見到有啲公司都有做保險箱服務,有平有貴,有無JM租過??唔知道穩唔穩陣
呢個我都有想過,但怕萬一佢有債務[公司持有人],抵押左就有問題
Poyau
|
20150618bb 發表於 18-8-6 13:08
呢個我都有想過,但怕萬一佢有債務[公司持有人],抵押左就有問題

封舖就大件事
MM2H
|
有保障條款嗎?
Poyau
|
銀行穩陣好多
20150618bb
|
20150618bb 發表於 18-8-6 13:08
尖沙咀............個間比幾個好年..... 輕打理,我睇到就非常唔放心,好似玩具店
sstepphanie
|
我都想知..近年多左呢D公司,鬼叫銀行D箱供不應求咩
wcpcelia    發表於 18-8-6 15:47
死侍
|
Poyau 發表於 18-8-6 13:11
封舖就大件事

正常都唔會掛..我見有D係大公司開添架
死侍
|
MM2H 發表於 18-8-6 13:16
有保障條款嗎?

有啲好似會幫個客買保險
森永牛乳
|
唔會幫襯銀行以外
Poyau
|
20150618bb 發表於 18-8-6 13:28
尖沙咀............個間比幾個好年..... 輕打理,我睇到就非常唔放心,好似玩具店
...

阿爸打本做生意 Good luck
Poyau
|
死侍 發表於 18-8-6 17:36
有啲好似會幫個客買保險

保額兩萬
20150618bb
|
Poyau 發表於 18-8-6 18:24
阿爸打本做生意 Good luck
相信係員工
Lihoma
|
租唔到銀行保險箱,我寧願買個夾萬放屋企
Poyau
|
20150618bb 發表於 18-8-6 18:26
相信係員工

上陣不離父子兵

https://m.facebook.com/cinemacityhk/photos/a.1739741079386958.1073741862.920424311318643/1739741156053617/?type=3&source=43
20150618bb
|

Poyau
|
20150618bb 發表於 18-8-6 18:35

如果如你講係玩具店 玩厭咗就。。。
MerryMe
|
銀行都試過出事,何況呢類公司
我真係唔敢搏
木土土
|
死侍 發表於 18-8-6 13:04

一萬個不放心,絕對唔會用
annz
|
上環有間都幾出名,好多名人用,郭晶晶又放金牌起佢度
感覺仲穩陣過銀行,但唔會平囉