想脫疣但冇保險claim,請問有冇推介呀?

maruko083
|
塊面想脫但又冇保險claim,大家有冇推介呀?唔該曬
lala0909
|
maruko083 發表於 18-8-6 16:13
塊面想脫但又冇保險claim,大家有冇推介呀?唔該曬

我之前係元朗一間美容院脫過,全面先一千蚊吾限粒數,美容師脫得好乾淨
maruko083
|
lala0909 發表於 18-8-6 18:44
我之前係元朗一間美容院脫過,全面先一千蚊吾限粒數,美容師脫得好乾淨
...

多謝你介紹,可惜元朗太遠了
rachel97
|
...

係咪用電筆?
wunshan
|
回覆 maruko083 的帖子

有買住院保險有機會有得claim,我自己份有,你可以check check
maruko083
|
wunshan 發表於 18-8-7 12:45

有買住院保險有機會有得claim,我自己份有,你可以check check ...

我冇買呀
dada_88
|
1000 蚊面任脫, 我做左, 包一次保養
lala0909
|
rachel97 發表於 18-8-7 12:42
係咪用電筆?

用電焯
Iris_Hosze
|
...

請pm
Iris_Hosze
|
dada_88 發表於 18-8-7 16:49
1000 蚊面任脫, 我做左, 包一次保養

請pm
natalieii
|
...

可以pm我嗎..thx thx

rabbit_bb
|
...

可以俾資料我嗎?
karen~ma
|
...
你好!
可告訴我地址嗎?謝謝!
fokfokfok0831
|
...

想要資料, 唔該哂
lala0909
|
Pm了你地
marboy
|
...

一般美容院係用傳統電療(俗稱辣雞)去脫疣,疣係好易傳染,如只用辣雞去脫,係無法將疣組織澈底清除,脫清左都好易番發,要用氣化嘅儀器,先可完全消滅粒疣,通常用CO2激光氣化或熱能氣化,醫生就用手術刀片將疣嘅組織逐層刮走,$1000咁平,係用咩機脫呀?

baby_boss
|

我去了銅鑼灣利園的一家診所,醫生很專業 全面$2000
kk_banker
|
baby_boss 發表於 18-8-13 16:20

我去了銅鑼灣利園的一家診所,醫生很專業 全面$2000

可否pm醫生資料給我,謝謝
baby_boss
|