想脫疣但冇保險claim,請問有冇推介呀?

Sunday12
|
baby_boss 發表於 18-8-13 16:20
回覆 maruko083 的帖子

我去了銅鑼灣利園的一家診所,醫生很專業 全面$2000

可否pm我邊個醫生
goldpiglet
|

Pls PM me.
baby_boss
|
cathy29 發表於 18-8-14 18:01
我想有冇叫買藥膏搽?
我朋友去打佢叫佢買

佢地有比消炎膏我搽,唔洗我再比錢買
pris_cheng
|

please PM me, thank you.
wintermamamama
|
我去中環一個皮膚科醫生到脫, 面加頸四千幾元(唔記得係頸二千幾元+面千幾元,定面二千幾元頸千幾元, SORRY)唔係逐粒計的,係用部位來計的

我頸有勁多粒!!!
脫完頭幾日有紅點,一星期就靚返晒
ngwong2
|

pls pm to me,tks
starbear616
|

Please pm
ksviola
|
lala0909 發表於 18-8-6 18:44
我之前係元朗一間美容院脫過,全面先一千蚊吾限粒數,美容師脫得好乾淨
...

有興趣
天心陳
|
我朋友之前去紅磡診所 脱 疣, 醫生用激光, 價錢都唔係好貴, 感覺幾細心
maruko083
|
天心陳 發表於 18-8-21 12:58
我朋友之前去紅磡診所 脱 疣, 醫生用激光, 價錢都唔係好貴, 感覺幾細心
...

可以pm我嗎?唔該呀

天心陳
|
maruko083 發表於 18-8-21 13:55
可以pm我嗎?唔該呀

pm
van119
|
lala0909 發表於 18-8-6 18:44
我之前係元朗一間美容院脫過,全面先一千蚊吾限粒數,美容師脫得好乾淨
...

可以pm資料嗎?thx
anna108
|
wintermamamama 發表於 18-8-20 15:13
我去中環一個皮膚科醫生到脫, 面加頸四千幾元(唔記得係頸二千幾元+面千幾元,定面二千幾元頸千幾元, SORRY) ...

可唔可以俾醫生資料我?thanks

k61925210
|
回覆 baby_boss 的帖子

可以pm資料給我嗎?謝謝
k61925210
|
回覆 wintermamamama 的帖子

baby_shun
|
回覆 baby_boss 的帖子

win_win325
|
wintermamamama 發表於 18-8-20 15:13
我去中環一個皮膚科醫生到脫, 面加頸四千幾元(唔記得係頸二千幾元+面千幾元,定面二千幾元頸千幾元, SORRY) ...

Can u pm me? Thx
甜甜格格
|

可以pm dr 資料嗎?謝謝
eemother
|
回覆 天心陳 的帖子

請PM 謝謝
天心陳