想脫疣但冇保險claim,請問有冇推介呀?

oceanshores
|
wintermamamama 發表於 18-8-20 15:13
我去中環一個皮膚科醫生到脫, 面加頸四千幾元(唔記得係頸二千幾元+面千幾元,定面二千幾元頸千幾元, SORRY) ...

可以pm 醫生資料嗎?

oceanshores
|
baby_boss 發表於 18-8-13 16:20
回覆 maruko083 的帖子

我去了銅鑼灣利園的一家診所,醫生很專業 全面$2000

請pm 醫生資料
yiuyo
|

請PM資料給我!
snowwhite
|

可否pm醫生資料給我,謝謝!
咪哥and小二
|
lala0909 發表於 18-8-6 18:44
我之前係元朗一間美容院脫過,全面先一千蚊吾限粒數,美容師脫得好乾淨
...

元朗邊間丫,我刀係元朗,想去試哈
CorHo
|

我都想知。可否也P M我?謝謝!
ada_pmlo
|
回覆 wintermamamama 的帖子

可以pm脫疣醫生資料嗎? 另外是不激光脫呢?
belle2004
|

可否介紹?
myself703
|

請問pm醫生資料比我可以嘛?唔該
tat_1130
|
wintermamamama 發表於 18-8-20 15:13
我去中環一個皮膚科醫生到脫, 面加頸四千幾元(唔記得係頸二千幾元+面千幾元,定面二千幾元頸千幾元, SORRY) ...

Can u pm?thanks
miki6au3
|

可否pm, thanks
miki6au3
|
可否pm, thanks
miki6au3
|
天心陳 發表於 18-8-21 12:58
我朋友之前去紅磡診所 脱 疣, 醫生用激光, 價錢都唔係好貴, 感覺幾細心
...
可否pm, thanks...
天心陳
|
miki6au3 發表於 18-10-10 05:22
可否pm, thanks...

pm
innylee
|
咪哥and小二 發表於 18-10-7 06:33
元朗邊間丫,我刀係元朗,想去試哈

Me too
|
lala0909 發表於 18-8-11 14:33
Pm了你地

請pm
juju_99
|

Pm me thanks!
Meowbb_bb
|

可否share 醫生資料? thanks
jaidog2001
|