嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊部會好啲?

複式洋房

today13r 發表於 18-8-6 16:33
邊部會好啲?

我兩部都有,我覺得yoyo實淨d,不過相對重d,sgo就單手收車同埋可以訓得平dd,價錢sgo平好多,不過摺得細係yoyo。我最終放左sgo比人,我鐘意yoyo多d。

大宅

回覆 Pinky1024 的帖子

想問問兩架車既內籠邊架係寬啲??

複式洋房

today13r 發表於 18-8-7 09:33

想問問兩架車既內籠邊架係寬啲??

我覺得差不多

複式洋房

我想請教下babysing順滑程度會唔會同yoyo差唔多? 定都係yoyo會明顯暢順好多? (我淨係試推過yoyo,覺得好好推好易轉彎)

仲有一樣好想問既係babysing會唔會坐得唔夠直? 我check過yoyo最直有成100度, babybing就寫最直約105度, 因為我上網睇amazon review, 有人report babysing upright position唔夠直,bb坐得唔夠舒服。我就唸緊差5度會唔會真係差咁遠...

因為阿囡開始重,原本架開始好難推同轉彎,想轉車,但糾結緊呢2款好耐(老公覺撐babysing因為平好多...我好鍾意yoyo但又覺得差左個扶手)thanks!!

子爵府

回覆 heiman106 的帖子

我初初想買sgo,約咗個代理,去咗佢葵涌個倉試吓收車開車,試完最後買咗yoyo,因為覺得實淨啲

大宅

today13r 發表於 18-8-6 16:33
邊部會好啲?

如果你兩部都試過實物,就一定會有答案,好明顯的。

複式洋房

heiman106 發表於 18-8-15 07:47

我想請教下babysing順滑程度會唔會同yoyo差唔多? 定都係yoyo會明顯暢順好多? (我 ...

我覺得babysing係輕d,但好唔實淨,所以我最終放左2手babysing比人,自己留部yoyo,我覺得yoyo好推好多,babysing訓得平過yoyo dd,你問我寧願買yoyo,2手都大把人要。

首頁

尾頁

跳至