親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

放心18年3月17日後百老匯全部都包天浪淘園2大1小。

大宅

回覆樓主

我book咗百老匯未去,因為我在Hotels.com book,亦有特登問呢個問題,Hotels.com 員工馬上打去問,是包兩大1小入塲

大宅

nicam12002 發表於 18-8-6 17:49
睇評論就話包玩,但條款冇寫包,客服話冇寫就唔包連-銀河-大倉-萬豪都話系唔包,真的嗎
...

我係中旅社book, 包兩大1小

大宅

BK Milk勳章

睇評論就話包玩,但條款冇寫包,客服話冇寫就唔包連-銀河-大倉-萬豪都話系唔包,真的嗎
...

經Agoda訂,問過百老滙銀河客服,話包2大1小

洋房

...

我直接去官網訂都話包

https://www.broadwaymacau.com.mo/zh-hant/macau-broadway-hotel/book-direct-with-us

大宅

回覆樓主:

唔該哂,咁多位,。
剛系V7問左銀河客服3月17日開始百老匯已經全部可以進入2大1小。

kelvin1206    發表於 18-8-10 15:06
wcpcelia    發表於 18-8-8 10:22

子爵府

子爵府

namc 發表於 18-8-7 15:29

即係訂百老匯酒店
都免費任玩天浪淘?

大宅

7月先去完,百老匯酒店包天浪淘園的。check-in 時仲比張圖你影低,圖示點樣行去大倉酒店個入口去天浪淘園。

wcpcelia    發表於 18-8-8 10:47

大宅

BabyGGBaby 發表於 18-8-8 06:42
7月先去完,百老匯酒店包天浪淘園的。check-in 時仲比張圖你影低,圖示點樣行去大倉酒店個入口去天浪淘園。 ...

請問你覺得行天橋過去/坐酒店巴士,會方便 。謝謝你

大宅

nicam12002 發表於 18-8-9 00:41
請問你覺得行天橋過去/坐酒店巴士,會方便 。謝謝你

其實行都唔係太遠的,行完天橋轉左再落自動電梯行少少就係,不過locker要比錢。

酒店免費巴士好似沒去大倉酒店個門口,而且要等好耐。

百老匯其實似大陸酒店,比較細同舊,不過搭酒店巴士,吃野同買手信就夠近,搭「Lift」到地下就係。

另外如果行去官也街吃野也很近在銀河附近的「群芳自助餐」旁邊的門行出去,行過條望德灣大馬路就是「氹仔牌坊」,再繼續行就係。

我就經官網定的,永安就要問下,因為見到都有分「天浪淘園套餐」的。

男爵府

BabyGGBaby 發表於 18-8-8 06:42
7月先去完,百老匯酒店包天浪淘園的。check-in 時仲比張圖你影低,圖示點樣行去大倉酒店個入口去天浪淘園。 ...

另我想問!我如經永安訂2大2小套票連船飛!但我們是2大3小!問永安話佢地最多能住4人!如多一小時佢地票不適用!但我可以問酒店!如肯加床!咁我照買套餐優惠應可以吧?有人試過?謝謝

大宅

anlywan 發表於 18-8-10 14:49
另我想問!我如經永安訂2大2小套票連船飛!但我們是2大3小!問永安話佢地最多能住4人!如多一小時佢地票不 ...
百老匯酒店張牀很細的, 另外加牀也沒乜位. 很迫的.

你總共5個人應該不會比你入天浪淘園, 船飛也要加人.

男爵府

tungchingkai 發表於 18-8-10 15:00
百老匯酒店張牀很細的, 另外加牀也沒乜位. 很迫的.

問了酒店!酒店不俾加床!一定只能4人!或只能選百老滙行政套房!那可住6人!謝謝

侯爵府

...

我在中旅社訂
百老滙包兩大一小玩天浪掏園,我明天出發,但可惜打風又落雨,唔知有無得玩呢?

大宅

cibewong 發表於 18-8-12 13:56
我在中旅社訂
百老滙包兩大一小玩天浪掏園,我明天出發,但可惜打風又落雨,唔知有無得玩呢?
...

希望在明天,細雨都可以,雷暴就會即停。

侯爵府

nicam12002 發表於 18-8-12 14:27
希望在明天,細雨都可以,雷暴就會即停。

咁就真係要上天保佑我哋喇。

禁止訪問

珍珠宮

mwsiipb2 發表於 18-8-13 13:00
百老匯因為房價平所以一向都唔會包天浪淘園, 除非旅行社將個套票價加埋天浪入去就另計。
...
百老匯唔係一向唔包天浪,我早期住過係包嘅,只係後來唔包。

珍珠宮

anlywan 發表於 18-8-10 20:52
問了酒店!酒店不俾加床!一定只能4人!或只能選百老滙行政套房!那可住6人!謝謝
...
百老匯套房我住過,只係得一張雙人床,就算加床,都唔可能住到6人。

首頁

尾頁

跳至