興趣嗜好

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

sushiroll 發表於 18-8-6 18:59
係呀, 佢地好多用了bk好耐 80後開post我見多,第一次見90後

係懷孕個度好多90後仲要係98, 99 都有

珊瑚宮

sushiroll 發表於 18-8-6 19:28
我睇fashion版多 哈哈, 我95

我原本見妳會打扮仲以為妳好大個添

男爵府

JD930 發表於 18-8-6 20:45
我原本見妳會打扮仲以為妳好大個添

我身邊d好朋友都20尾, 30頭, 同埋我去過boarding school, 之後又讀law, 以前做intern, 己經習慣左UK嗰種好traditional打扮 haha

不過我著衫都係好simple 淨色, 但真係冇同齡咁潮呀, 由期係我之前英國d大學 friends

男爵府

JD930 發表於 18-8-6 20:44
係懷孕個度好多90後仲要係98, 99 都有

真係開心, 我男朋友上星期先同我講, 佢d已經married同有小朋友ge friends 日日係屋企好辛苦, 好可憐咁照顧小孩

珊瑚宮

sushiroll 發表於 18-8-6 20:50
我身邊d好朋友都20尾, 30頭, 同埋我去過boarding school, 之後又讀law, 以前做intern, 己經習慣左UK嗰種好 ...

哈哈我當年仲係瑞士時又係同同齡嘅撈唔埋....
打扮mature好過潮啦

大宅

80後後歡唔歡迎

大宅

結左婚未有小朋友
依家做下yoga 有得輕鬆就輕鬆下咁

珊瑚宮

sushiroll 發表於 18-8-6 20:53
真係開心, 我男朋友上星期先同我講, 佢d已經married同有小朋友ge friends 日日係屋企好辛苦, 好可憐咁照顧 ...

佢啲朋友都係95年咁上下?對於男仔來講都真係幾吃力.... 反而女仔早熟小小好啲嘅,但宜家事業搏殺期,都要犧牲

男爵府

JD930 發表於 18-8-6 20:54
哈哈我當年仲係瑞士時又係同同齡嘅撈唔埋....
打扮mature好過潮啦

真係潮唔起... 依家興嗰d off-white, 潮brand, carry唔到

我英國d friend 仲ging, d鬼妹種童d show下胸, 又超短褲咁 香港人應該接受唔到

珊瑚宮

sushiroll 發表於 18-8-6 20:57
真係潮唔起... 依家興嗰d off-white, 潮brand, carry唔到

我英國d friend 仲ging, d鬼妹種 ...

個啲係韓/ mk style噃
哈哈超短褲呢啲睇下咩人著啦

男爵府

JD930 發表於 18-8-6 20:55
佢啲朋友都係95年咁上下?對於男仔來講都真係幾吃力.... 反而女仔早熟小小好啲嘅,但宜家事業搏殺期,都要 ...
佢89呀! 身邊朋友差不多年紀, 我男友有經濟能力, 但佢近年開始除左family business 開始自己d野, 其實我唔介意幾時結婚, 但我好鐘意小朋友, 好想仲年輕就生, 我男友仲話想要3-4個小孩 (不過其實我都係 haha)

我之前有教小朋友英文, 先發覺原來自己好鐘意小朋友

男爵府

JD930 發表於 18-8-6 21:01
個啲係韓/ mk style噃
哈哈超短褲呢啲睇下咩人著啦

依家呢個年代應該已經冇左MK style, 韓就好hit

我係街見d妹妹仔打扮, 回想起以前興A&F style

珊瑚宮

sushiroll 發表於 18-8-6 21:03
佢89呀! 身邊朋友差不多年紀, 我男友有經濟能力, 但佢近年開始除左family business 開始自己d野, 其實我唔 ...

咁佢都差不多30歲,妳哋拍咗幾耐拖啊?如果大家都ready的話早啲settle down都好嘅 不過見妳最近係婆媳版開post,有咩煩啊?

珊瑚宮

sushiroll 發表於 18-8-6 21:05
依家呢個年代應該已經冇左MK style, 韓就好hit

我係街見d妹妹仔打扮, 回想起以前興A&F style

我覺得韓style個種就係mk嘅一種
我宜家見啲妹妹仔好多一係就韓style一係就扮abc 即A&F個種

男爵府

JD930 發表於 18-8-6 21:08

咁佢都差不多30歲,妳哋拍咗幾耐拖啊?如果大家都ready的話早 ...

一年左右, 但佢一路都有同我講佢年紀大d, 可能我仲細想玩下, 但佢想揾人settle down, 希望大家可以努力認真看待呢段relationship, 發展落去

係呀! 我係好奇開post問下, 因身邊有個女仔奉子成婚, 生左個女, 佢62 99好唔鐘意佢, 我一路係英國見呢d case好平常, 原來香港人唔係咁諗

男爵府

JD930 發表於 18-8-6 21:14
我覺得韓style個種就係mk嘅一種
我宜家見啲妹妹仔好多一係就韓style一係就扮abc 即A&F個種 :qu ...

我以前middle school 都有A&F style 著下人字拖, 不過依家覺得香港地summer著人字拖出街, 有d... dirty

d韓style妹妹仔成日化都塊面好鬼白

珊瑚宮

sushiroll 發表於 18-8-6 21:15
一年左右, 但佢一路都有同我講佢年紀大d, 可能我仲細想玩下, 但佢想揾人settle down, 希望大家可以努力認 ...

難得佢咁後生就肯settle down,妳都要認真諗下啦
宜家香港都好多人奉子成婚嘅

珊瑚宮

sushiroll 發表於 18-8-6 21:18
我以前middle school 都有A&F style 著下人字拖, 不過依家覺得香港地summer著人字拖出街, 有d... dirty :h ...

我呢排冇咩見到偽abc人,韓style就好多
塊臉好白之外仲有條粗粗一字眉

男爵府

JD930 發表於 18-8-6 21:47
難得佢咁後生就肯settle down,妳都要認真諗下啦
宜家香港都好多人奉子成婚嘅
...

我見夫婦情感版好多問題, 好怕咁早生小朋友, 做ftm 冇乜工作經驗 我d朋友又成日同我講你男朋友呀爸有老婆又有女友, 又有錢, 好多時個仔第日會係咁

我自己就冇guts奉子成婚, 係我男友家一定冇定企

男爵府

JD930 發表於 18-8-6 21:49
我呢排冇咩見到偽abc人,韓style就好多
塊臉好白之外仲有條粗粗一字眉
...

仲有d好紅ge lipstick!!!!! 韓style 仲興著long sleeves上衣加超短skirt, 都咪話唔熱

首頁
12345...8

尾頁

跳至