朋友贈送舊電視機,不見了遙控掣?

ru_663th
|
朋友贈送舊電視機(唔出名牌子),但不見了遙控制,但唔想買,請問手機有沒有app可安裝呢?(慳家想法)
請介紹下,謝
bubu7
|
去鴨記,多到嚇親你
musiccisum
|
ru_663th 發表於 18-8-6 23:16
朋友贈送舊電視機(唔出名牌子),但不見了遙控制,但唔想買,請問手機有沒有app可安裝呢?(慳家想法)
...

淘寶幫到你
月見草
|
...

去鴨記搵,記住乜嘢牌子同咩型號同檔主講!
維仔媽媽
|
部電視可能需要連得wifi先可以用app遙控。
ryan_mami
|
...

遙控精靈app
Amy1974
|
回覆 ru_663th 的帖子

舊帖有講

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21748979&extra=&page=1

tsung
|
bubu7 發表於 18-8-6 23:17
去鴨記,多到嚇親你

Fishqqma
|
去鴨記,多到嚇親你

Wonderlady
|
...

日本城
20150618bb
|
去鴨記,多到嚇親你
仲係40元左右
Poyau
|
tsung 發表於 18-8-7 03:58

tsung
|
Poyau 發表於 18-8-7 22:27

healthymimi
|
有universal remote control 但未必個個掣work

可打电話問總代理,有型號佢哋就知
hiragana
|
基本功能。 手機app都得, 試下唔夠用先去鴨記買
szeszes
|
上淘寶搵下啦! 咩野機及型號 (國產牌子既話,有正版添)
hyysbb
|
日本城有,跟番電視機牌子,$50左右一個。