愛上兄弟大茶飯

Mooskha
|
自從深宮計之後 好喜歡蕭正南 覺得佢好搞笑 其實我本身都好喜歡佢的另一半
最近愛上兄弟大茶飯 好好睇 好奇一問 佢地兩兄弟係咪真係煮野食咁叻 如果係 咁佢地的另一半好幸福
木土土
|
Mooskha 發表於 18-8-7 12:39
自從深宮計之後 好喜歡蕭正南 覺得佢好搞笑 其實我本身都好喜歡佢的另一半
最近愛上兄弟大茶飯 好好睇 好奇 ...

睇落蕭唔算好識煮,曹似乎叻d。

我覺得應該一路有其他人同佢地plan煮乜同點煮
AGa1111
|

2個互窒好好笑
katieng116
|
我都係呀
因為宮心計鍾意左佢
nerolibaby
|

我一直都好愛他
當然我也愛屋及烏~
alicialee1210
|
佢2個幾搞笑
stagea
|
喜歡蕭正南
cy101
|
第一集雞蛋仔有個師傅係附近!!
candicechan211
|
katieng116 發表於 18-8-7 12:47
我都係呀
因為宮心計鍾意左佢

蕭幾好啊其實... 我都係睇宮心計中意佢!
blackberry
|
我都好鍾意燒正腩,之前睇話有師傅傍住,但我覺得佢煮野食都有d功架 希望可以快啲添食
我覺得佢同脆魚好夾 脆魚火腩飯
蝦碌媽咪
|
噚晚果集好明顯唔係佢哋煮啦,請咗幾個客席大廚返嚟
廷廷媽
|
唔使考究都知唔係佢地兩個煮啦, 當睇搞笑節目, 佢地講D野好搞笑...
終極熊貓
|
廷廷媽 發表於 18-8-7 14:40
唔使考究都知唔係佢地兩個煮啦, 當睇搞笑節目, 佢地講D野好搞笑...

係囉,點解要考究係咪佢地落手煮
反而我好欣賞佢份尊重同感謝手足嘅心
可能有人話鏡頭前當然扮野
咁fine~ 佢嘅「演技」感染到我囉
pnleung
|
我都十分十分之鍾意睇佢哋呀
panyeung
|
佢兩個兄弟情,比人感覺好"真"唔造作
kubileo
|
燒腩唔錯丫,廉皮都唔差,幾好睇
esmehouse
|
kavenzou
|
曹似真係識煮,蕭似睇食譜/有人教
Ononluk
|
兩個功力應該一般,但佢地都煮得認認真真、正正經經,但又間中蝦碌下,感覺幾真又貼地
煮出嚟都似幾好味
tansyneko
|
我都LIKE佢另一伴