自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主

去得就唔好怕咩地溝油又點又剩,樣樣都驚,邊得咁多美食,食

大宅

Kimiwiki 發表於 18-8-7 17:28
冇錯

一來香港食膳飯貴,二來未必好食同埋唔多鋪頭有做.....油麻地有間係寫住7X左右同埋要問下當日有無.......
唔一定有得食.......不過內地血膳話好補但我就有少少怕怕唔敢食,食返普通白膳飯已經好滿足.......
睇見張圖已經覺得好肚餓...即使係夏天完全唔岩時令既食物.......

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

唔返大陸
唔攞回鄉咭

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Jane1983 發表於 18-8-7 17:26
你去廣州定珠海? 係咪超級多人呢?

廣州,我哋 星期日去 超多人,買左 fast pass , 個女好鐘意玩

總有離別的時候

水晶宮

Chowying 發表於 18-8-7 20:29
廣州,我哋 星期日去 超多人,買左 fast pass , 個女好鐘意玩

d設備新唔新?水上樂園好唔好過澳門銀娱個天浪淘園?

水晶宮

大肉兒 發表於 18-8-7 17:47
唔返大陸
唔攞回鄉咭

返 就入嚟分享下有咩好玩,唔返其實唔駛特登入嚟講比大家知

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

lilywl 發表於 18-8-7 13:44
其實我對長隆無咩興趣,我女都好大個啦,到現在為止都無衝動過

X2

大宅

回覆樓主:

如果返大陸就跟團啦,平靚正,兩三日果啲團都係幾佰蚊,係香港玩一日都唔止幾佰。

子爵府

BK Milk勳章

Paris 發表於 18-8-7 15:22
我諗住8月尾去清遠玩水上樂園,激流同玻璃平台。

請問團號

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Jane1983 發表於 18-8-7 21:06
d設備新唔新?水上樂園好唔好過澳門銀娱個天浪淘園?

我女 13歲,天浪小兒科 左 d,佢要刺激 刺激 只係個 fast pass 小家左 d , 原來每樣只可 fast 一次 不過真係唔使排 ,好快
總有離別的時候

侯爵府

回覆 MACY姐姐 的帖子

自由行。
行到水窮處 坐看雲起時

水晶宮

Chowying 發表於 18-8-7 22:14
新 我女 13歲,天浪小兒科 左 d,佢要刺激 刺激 只係個 fast pass 小家左 d , 原來每 ...

謝謝。我女好鍾意天浪,但真係玩咗好多次,想换個地方又近近地

侯爵府

請問珠海長隆有冇水上樂園?

聽聞中山長江水上樂園都好玩。我想去清遠。有古龍峽國際賽道激流啱大個D的,小的有龍騰峽玻璃管道激流也好玩,係廣州住一晚可以join day tour 或即日來回,遠少少英德寶墩湖湖山溫泉酒店似三正半山樓下房直達泳池,不過常滿,本地人都book爆。
行到水窮處 坐看雲起時

首頁

尾頁

跳至