富察皇后好有氣質

KIbabe
|

琴晚睇第一集延禧攻略,皇后同魏櫻珞個樣俾人感覺都好舒服,尤其是皇后好有氣質,好有大家歸秀嘅感覺

DoReMi媽媽
|
估唔到套劇幾好睇
holland_muihk
|

我都覺,而且我覺得皇后好靚
洋子
|
皇后是那種男人, 女人, 就連BK JM都覺得好靓, 好有氣質的絕世美人
feifei_baby
|
個角色本身有氣質,啲服裝又古典,如果變身琼瑤劇人物....

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mariefish
|
feifei_baby 發表於 18-8-7 14:03

同一人?
itdididi
|

優雅~

個樣有小小似熊黛林

|

呢套做小三, 當時年紀細, 演技比較嫩!
chocolatebean
|
回覆 feifei_baby 的帖子

個樣成熟左
Charitymami
|
KIbabe 發表於 18-8-7 00:51
琴晚睇第一集延禧攻略,皇后同魏櫻珞個樣俾人感覺都好舒服,尤其是皇后好有氣質,好有大家歸秀嘅感覺 ...
皇后靚D, 37歲保養都不錯, 贏晒成班嬪妃

瓔珞對眼好似死魚眼
廷廷媽
|
皇后應該修葺過少少....
李露眉
|
好有貴氣.

YOUTUBE 睇到佢訪問, 好調皮..
HoshiSora
|
KIbabe 發表於 18-8-7 13:51
琴晚睇第一集延禧攻略,皇后同魏櫻珞個樣俾人感覺都好舒服,尤其是皇后好有氣質,好有大家歸秀嘅感覺 ...

我也很喜歡她
istillloveblue
|
皇后真的有貴氣,又靚,瓔珞有d似翁虹
sharon26788
|
點解D化妝只係下唇係紅色,上唇白嘅
KIbabe
|
sharon26788 發表於 18-8-7 15:34

因為乾隆年間嬪妃妝容真係咁
sharon26788
|
KIbabe 發表於 18-8-7 15:46
因為乾隆年間嬪妃妝容真係咁

謝謝解答
Ytfc
|
sharon26788 發表於 18-8-7 15:34

睇清朝啲相,慈禧果啲真係咁樣搽
sharon26788
|
Ytfc 發表於 18-8-7 15:59
睇清朝啲相,慈禧果啲真係咁樣搽

我係覺得個貴妃嘴唇無搽最奇怪,可能太厚冚唔到,好似生唇瘡
tansyneko
|

用當年的化妝無得好比,但真心當年還3裡面唔計王艷(梗係覺得佢係2部的人)(黃奕,馬伊琍,劉濤,秦嵐)佢最靚

老實,唔靚當年都唔會迷倒海綿大哥啦