婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

從來都唔會點關心或見面嘅老爺奶奶,今次流產後有專程上黎睇下的,仲俾左$10000利事我叫我買補品,好好休息唔好返工啦! 雖然本身心情極差特別係因為佢地個女我嘅姑拉咁啱又係大肚中,佢地特別上黎探望同咁講,真係好感動!反而C6繼續返工,繼續出去飲酒應酬冇理過我感受 好心淡

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆 michellelee7677 的帖子

難得有咁好的62,99, 真係要感恩先啱, 因為好多只會指責媳婦不小心等等.

而你老公可能佢都心痛, 但不會表達, 所以先返工避開你, 男人好難在你面前哭哭啼啼

多點溝通吧....
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

大宅

Manwah 發表於 18-8-7 17:33

難得有咁好的62,99, 真係要感恩先啱, 因為好多只會指責媳婦不小心等等.

第一次感覺到老爺奶奶都有錫自己嘅一面,個人都無咁唔開心

始終有時唔係好感覺到C6關心,好易發佢脾氣,跟住佢會話我有病

子爵府

回覆樓主:

呢個時候都好需要人關懷,樓主要好好保重照顧好自己

大宅

anyuser18 發表於 18-8-7 23:50
呢個時候都好需要人關懷,樓主要好好保重照顧好自己 : ...

多謝支持啊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

take care
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Manwah 發表於 18-8-7 17:33

同意呀,有乜野要直接到老公講,好容易有誤會㗎。

大宅

VCBB小天使 發表於 18-8-8 11:22
同意呀,有乜野要直接到老公講,好容易有誤會㗎。

但係佢個人就係又唔細心又忙,一個人真係好容易亂諗野

大宅

crystal媽咪 發表於 18-8-8 07:56
take care

Thank you Crystal 媽咪!

伯爵府

michellelee7677 發表於 18-8-7 14:17
從來都唔會點關心或見面嘅老爺奶奶,今次流產後有專程上黎睇下的,仲俾左$10000利事我叫我買補品,好好休息 ...

好好保重呀調理好身體

大宅

hexichen 發表於 18-8-8 13:27
好好保重呀調理好身體

Thank you 喺呢度得到好多正能量

複式洋房

michellelee7677 發表於 18-8-7 14:17
從來都唔會點關心或見面嘅老爺奶奶,今次流產後有專程上黎睇下的,仲俾左$10000利事我叫我買補品,好好休息 ...

好難得呢度有人會話6299 好好既,你要珍惜唔使擔心呀,遲啲BB會返嚟㗎

珍珠宮

好好珍惜佢地!

男爵府

養好身先,bb ready就會黎,

大宅

魔女Miya 發表於 18-8-8 14:58
好難得呢度有人會話6299 好好既,你要珍惜唔使擔心呀,遲啲BB會返嚟㗎
...

其實我不嬲都唔鍾意佢哋,因為佢哋以前都幾煩㗎 自從生完大B 不停入侵我哋嘅生活,而家相處內阻反而好咗好多,冇再好似以前咁管住晒
希望坐好小月之後可以快啲再試

大宅

crazypaper 發表於 18-8-8 16:16
好好珍惜佢地!

依家終於都明白啦,原來唔係親生父母都可以咁愛惜自己

大宅

ccgirlcc 發表於 18-8-8 16:35
養好身先,bb ready就會黎,

我依家仲係坐緊小月 希望可以重新出發

大宅

加油!明天會更好

公爵府

將心比己,佢在你最難過既時間去對你好,可以睇到一個人既真心。

大宅

回覆樓主

加油(emoji)(emoji)好好照顧自己

首頁

尾頁

跳至