你地D工人見到個衣櫃咁

sandwich
|
會照塞落去嗎?我個會照塞,今日自己執好過,唉 ......

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tansyneko    發表於 18-8-7 14:58
vvbyy
|
no 我上網揾video 教佢執,衣柜好整齊的
sandwich
|
vvbyy 發表於 18-8-7 14:56

你就好
vvbyy
|
sandwich 發表於 18-8-7 14:57
你就好

要教的,睇住佢執一次,make sure 佢明,我好多衫,兩個工人都執得好好,分晒顔色放好
sandwich
|
vvbyy 發表於 18-8-7 15:03
要教的,睇住佢執一次,make sure 佢明,我好多衫,兩個工人都執得好好,分晒顔色放好
...

thx sharing
newcook
|
sandwich 發表於 18-8-7 14:55
我老公果個係咁
beanbean7511
|
vvbyy 發表於 18-8-7 14:56

有冇link share? Thx
mercurycc
|
99屋企係咁,每次見到都忍唔住再執,執完幾星期又係咁激死。
29XX86
|

唔會! 要話佢.

工人大部份都識執衣柜, 因佢地黎港前有上堂的, 我個工人, 過一排佢會重新褶過晒衣柜的衫, 因耐左會無咁整齊, 會自動波, 就算最差果個呢方便都過得去的.
DoReMi媽媽
|
我工人唔會,其實係要出聲,試過工人放衣物入衣櫃,冇整理好就算數,我見到會叫佢執返整齊,久而久之,佢哋知放衣物要同時執好衣櫃
Ho_BB
|
miriam
|
咁似我個衣櫃既, 我就咁塞咋
offlad
|
我自已的衣櫃都係咁
寵壞了
|
我工人都會甘,後期工作安排叫佢日日要整理,現在好返d
baby201077
|
我請過幾個工人,從未見過咁,你個工人唔想做
vickymok717
|
無可能接受到囉
Froggy_joe
|
我自己亂塞
我家工人姐姐永遠幫我執到靚一靚,我好內疚
sandwich
|
baby201077 發表於 18-8-7 15:53
我請過幾個工人,從未見過咁,你個工人唔想做

佢做野有D“拿西”,但煮飯叫做ok,都錫我對仔女,所以我隻開隻眼閉
Poyau
|
點會執成咁嘅
JD930
|
sandwich 發表於 18-8-7 14:55

要教佢