請推介鯉魚門食海鮮

wschow823
|
餐廳眾多,請推介好食又唔劏客 thanks
bluedays
|
一定劏啦,何不去三聖甚或上容龍?
KoneyB
|
bluedays 發表於 18-8-7 15:57

jjjbaba
|

地利問題
Poyau
|

ngwong2
|
到到海鮮區劏架.
good_pig
|

唔一定,三聖一樣有劏
good_pig
|
wschow823 發表於 18-8-7 15:11
餐廳眾多,請推介好食又唔劏客 thanks

我去享記買海鮮,另外去海天食嘅

可以叫套餐,而家好似可以$300配6款海鮮 (非特別) 送菜,湯,生果

另外比budget佢計都可以
王秋秋
|
我之前同好似上面JM咁分開2間, 咁食價錢都算好合理~

諗起都流口水!
missbabydior
|
good_pig 發表於 18-8-7 18:02
我去享記買海鮮,另外去海天食嘅

可以叫套餐,而家好似可以$300配6款海鮮 (非特別) 送菜,湯,生果

我都係去享記買海鮮,之後去快樂煮。

享記兩夫妻好好人,海鮮又新鮮,又有套餐,好抵食
pizzapark
|
之前yahoo團購加埋加一附加費$1000四位。

good_pig
|
missbabydior 發表於 18-8-7 18:17
我都係去享記買海鮮,之後去快樂煮。

享記兩夫妻好好人,海鮮又新鮮,又有套餐,好抵食

我以前都係去快樂,不過海天都係同集團,同埋都幾好服務

享記肥哥哥會講邊間酒樓嘅煮法有乜唔同,睇自己口味...
同埋佢有時送炒蜆比我地食
新人物
|
龍門,試過其他2-3間都差過佢,海鮮係出門口左邊果間揀。
missbabydior
|
good_pig 發表於 18-8-7 18:24
我以前都係去快樂,不過海天都係同集團,同埋都幾好服務

享記肥哥哥會講邊間酒樓嘅煮法有乜唔同,睇自己 ...

咁等我下次試吓去海天煮先
ngwong2
|
南大門最貴嗎?是集团式?
kkyyn
|

我通常去九龍城食,都去過好多次了。一缸缸海鮮對住馬路嗰間
good_pig
|
kkyyn 發表於 18-9-13 19:20
我通常去九龍城食,都去過好多次了。一缸缸海鮮對住馬路嗰間

竹園?我覺得麻麻地
llmom
|

去了海景都有十年,是找個阿姐預定菜單,以前約$450一位,這兩年吃凍食長腳蟹,要$600一位。(已經包加一小費,比現金)

creambb
|
海德,海景煮得好食。海德自己嘅海鮮檔都合理
ngwong2
|
creambb 發表於 18-9-13 19:58
海德,海景煮得好食。海德自己嘅海鮮檔都合理

吾該哂。不過佢內裡庄修格是舊式。