有冇又平又好的婦產科醫生介紹呀?thanks

Yaty
|
本人目前懷孕4週幾、想係政府醫院生、但又想到私家做檢查!想問下各位媽咪有冇好介紹呀?萬分感謝(emoji)(emoji)
Talcat
|
Yaty 發表於 18-8-7 17:07
本人目前懷孕4週幾、想係政府醫院生、但又想到私家做檢查!想問下各位媽咪有冇好介紹呀?萬分感謝(emoji)(e ...

我自己睇龔醫生,要睇下你本身住邊一區
Yaty
|
Talcat 發表於 18-8-7 17:37
我自己睇龔醫生,要睇下你本身住邊一區

你好呀,龔醫生醫生費大概幾錢呀?我住美孚
yingmiying
|
請問龔醫生係咪係佐敦?
kvvvcheung
|
本人目前懷孕4週幾、想係政府醫院生、但又想到私家做檢查!想問下各位媽咪有冇好介紹呀?萬分感謝(emoji)(e ...

旺角王學勤
500零
有經驗但寸
Talcat
|
Yaty 發表於 18-8-7 17:38
你好呀,龔醫生醫生費大概幾錢呀?我住美孚

890一次,不過佢做nifty吾錯
Yaty
|
kvvvcheung 發表於 18-8-7 18:52
旺角王學勤
500零
有經驗但寸

我好驚寸醫生、搞到有問題都唔敢問
Yaty
|
Talcat 發表於 18-8-7 19:15
890一次,不過佢做nifty吾錯

個價算實在、我個醫生而家要1100
JD930
|

我宜家睇個位醫生好好,佢係權威但好nice,答問題又詳細,不過應該超出妳budget
Yaty
|
JD930 發表於 18-8-7 21:43
我宜家睇個位醫生好好,佢係權威但好nice,答問題又詳細,不過應該超出妳budget
...

養兩個小朋友、真係想慳得就慳
yingying1128
|

黃健新$500
Yaty
|
yingying1128 發表於 18-8-7 22:19
黃健新$500

哇、真係好平!聽日打電話問下、希望唔會太full啦!
Sw55
|
好多人都話佐敦黃建新好好,我朋友都係睇佢,每次產檢$500左右
JD930
|
Yaty 發表於 18-8-7 21:46
養兩個小朋友、真係想慳得就慳

加油
kvvvcheung
|
Yaty 發表於 18-8-7 20:16
我好驚寸醫生、搞到有問題都唔敢問

我照問
佢都照答
haha
個時同我講
而家我照到bb有5隻手指
出到來有沒有第6隻就唔知道啦…
個時覺得佢好寸好怪
咩有醫生咁講野
而家又覺得沒有咩野
實在出左世之後既野沒有人知道

所以接受得到就去睇
佢超級有經驗
haha748494
|
回覆 Yaty 的帖子

遇著寸醫生,都無晒心情,COOL D 仲可以接受。
JD930
|
haha748494 發表於 18-8-8 15:16
回覆 Yaty 的帖子

遇著寸醫生,都無晒心情,COOL D 仲可以接受。

芷柔
|
聖保祿 方敏豪 $455 超級nice ,不過因為好所以每次都等好耐
Yaty
|
kvvvcheung 發表於 18-8-8 09:36

我照問

吓?咩醫生咁講嘢?我陀第一胎時我奶奶同我講:你唔好以為你生得出、到時檢查出有D咩問題一樣唔可以要!嗰時我聽完即喊、我心係到諗、究竟咩心態先會講出呢D說話!我以為冇文化先會咁講嘢
Yaty
|
芷柔 發表於 18-8-9 09:39
聖保祿 方敏豪 $455 超級nice ,不過因為好所以每次都等好耐

多謝你呀!我已經book左翹康醫務中心嘅劉佻芬醫生!希望人好啦!