請問有冇影Newborn 初生嬰兒推介?

Gill88
|
solterayu 發表於 18-9-27 15:11
Les Babe Studio,有無興趣?

而家儲緊準媽媽人數,R 團購價

有興趣,可否pm details (emoji)(emoji)
solterayu
|
回覆 Gill88 的帖子

已PM, pls check
1/10 deadline
cysting
|

我有d興趣,團購會幾錢?
solterayu
|
回覆 cysting 的帖子

pls check PM
Vikichanc9
|
cyk28 發表於 18-8-7 17:10
想幫BB到時出世後影返輯相,唔知有沒有好介紹呢?謝謝(emoji)

https://www.moutonphotography.net/

女攝影師好細心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
PuiwahChum
|

我有興趣啊,可唔可以pm
yc716
|
Bon baby 有團購優惠 有興趣pm我
MANTINGTING
|

有興趣~不過BB 19年3月出世可以嗎?
solterayu
|
MANTINGTING 發表於 18-10-2 10:00
有興趣~不過BB 19年3月出世可以嗎?

已截
cyk28
|
yc716 發表於 18-10-2 02:41

有興趣
cyk28
|
PuiwahChum 發表於 18-10-1 22:01
我有興趣啊,可唔可以pm

仲有無?
PuiwahChum
|

我有興趣呀,可以pm ma?thanks
hoie
|
可以睇下les babe studio呢間,我想係呢間影
夠人數可以有團購價,有無興趣?
何b媽媽
|
hoie 發表於 18-10-3 19:07
...

團購幾錢?thx
傻之達人
|

有興趣呀
siukankan
|
hoie 發表於 18-10-3 19:07
...

帶興趣 幾錢
hoie
|
何b媽媽 發表於 18-10-4 00:33
團購幾錢?thx

已pm
hoie
|
傻之達人 發表於 18-10-4 08:04
有興趣呀

已pm
Yan049
|

我之前都睇過呢間,想知團購幾錢? 有興趣,請pm! 謝

bonmo2019
|
www.facebook.com/joysfotobaby

I joined this one, Joyce 會上門影,好似二人同行有優惠,要就pm 我