港鐵條友..............落馬喇,大家估下仲有無獎金呢?

20150618bb
|

人做高層,佢做高層做左的什麼出來? [唔係馬先生佢唔係好高人工]
做人要開心
|
20150618bb 發表於 18-8-7 18:32
人做高層,佢做高層做左的什麼出來?

呀馬生早排先話 "我話ok就ok"喎 咁快就唔ok了
秋思
|
我覺得佢唔想再幫人執屎了
20150618bb
|
做人要開心 發表於 18-8-7 18:35
唔係馬生,呢位先生取好小好小錢
20150618bb
|
秋思 發表於 18-8-7 18:36
我覺得佢唔想再幫人執屎了
仲留下,可能搵到先走
choc_choc
|
爆咗鑊,拍拍籮友走叫罰咗佢,起碼90度鞠躬道歉呱?! 仙股事件佢都要鞠躬啦!
20150618bb
|
choc_choc 發表於 18-8-7 18:42
爆咗鑊,拍拍籮友走叫罰咗佢,起碼90度鞠躬道歉呱?! 仙股事件佢都要鞠躬啦!
...
你指邊個
choc_choc
|
20150618bb 發表於 18-8-7 18:44
你指邊個

梗係肥馬
kurocat
|
...

刑事要坐監?
JD930
|
做人要開心 發表於 18-8-7 18:35

哈哈
cinda72.
|
...

屎坑話林鄭留佢呀 ,仲繼續瀨死中
20150618bb
|
cinda72. 發表於 18-8-7 18:59
哈哈..............................哈
白毛毛
|

比我都留佢啦.
想拍下蘿友走, 留低堆屎比人執!

以前做官時又係咁笑笑口走左去, 現在又係.
peonica
|
搞單大鑊野,仲俾bonus ?唔坐監偷笑了。
咩世界呀?
mongng
|
只想到黑狗白狗,肥馬並不可惡,宜家唔洗再幫人執屎,唔係壞事,下任上場一樣比人指住駡
sushiroll
|

唉, 見到佢地成班...頭都痛ah
20150618bb
|
peonica 發表於 18-8-7 19:05
搞單大鑊野,仲俾bonus ?唔坐監偷笑了。
咩世界呀?
好多單,都有獎金
stagea
|
仲話自己有責任感
queenlionga
|
stagea 發表於 18-8-7 19:12
仲話自己有責任感
這類人真是無恥就無敵,在全港人面前都仲講得出口。
stagea
|
queenlionga 發表於 18-8-7 19:21
這類人真是無恥就無敵,在全港人面前都仲講得出口。

講左幾次添!