有無人一有咗就好想食垃圾食物...?

dolldollk
|
我平時係彈性素食,食健康野為主, 但係一中咗就忍唔住想食m記, 頭先仲想食杯麵, 公仔麵呢d, 薯片都忍唔住食左幾塊我XDD無眼睇 但係又食得好開心
gugibabe
|
我!!!我本身係因為做運動減肥,食得都OK清,朝朝都係烚蛋麥包,晚餐好多時都係露筍、雞胸。好耐好耐冇食M記/KFC/杯面公仔面/餐肉...

依家見到烚蛋、露筍、雞胸就想嘔見到公仔面炸肶西多就流口水
yingmiying
|
我呢星期 幾左幾次 薯條m記 口淡成日想食垃圾食物
sweetilife
|
yingmiying 發表於 18-8-7 20:55
我呢星期 幾左幾次 薯條m記 口淡成日想食垃圾食物

我經歷左好多次m記既引誘,真係好想食shakeshake 薯條,但要加大先有,我又淨係食到薯條,但我屋企人唔比我食,老公又丙我,我又做唔到比全餐錢淨係要個薯條,So far都未食到
Kairisins
|
我都有食M記,kfc,杯面 公仔面 罐頭!因為對其他食物冇興趣,只有對垃圾食物有興趣!我覺得唔係日日食就ok la
JD930
|
dolldollk 發表於 18-8-7 18:50
我平時係彈性素食,食健康野為主, 但係一中咗就忍唔住想食m記, 頭先仲想食杯麵, 公仔麵呢d, 薯片都忍唔住食 ...

我係啊
CGCC
|
我都係變得好鐘意食垃圾食物,其他清淡野未放入口已經想嘔,只食到濃味野
siuper
|
我平時係彈性素食,食健康野為主, 但係一中咗就忍唔住想食m記, 頭先仲想食杯麵, 公仔麵呢d, 薯片都忍唔住食 ...

我都係。連水都唔想飲,要飲有味嘅嘢。
agneau
|
最愛
Pistolmama
|

我都係,果陣反胃,一聞到蛋同魚就好辛苦,只想食薯條辛辣麵糖呢d 垃圾食物,不過就唔敢成日食,我老公見我一係乜都食唔到,一係垃圾食物,都無理我(emoji)
chonglulu
|
絕對係!以前從來唔食,宜家日思夜想...
希望12w後回復正常
uw9999
|
sweetilife 發表於 18-8-7 21:02
我經歷左好多次m記既引誘,真係好想食shakeshake 薯條,但要加大先有,我又淨係食到薯條,但我屋企人唔比 ...

加2個半都有shake shake 架
剛有左跟本味蕾變晒,冇咩想食,所以都耐唔屎食下m記果啲,但注意食太多喉嚨痛。孕後期記得清胎毒。
我要做媽媽
|
我系唔鐘意飲 飲品,有咗之後,瘋狂鐘意飲可樂..
GCHK
|
唔係日日大量咁食應該冇問題嘅
Mamolin
|
我都係丫!食啲濃味野,冬蔭公湯飲幾碗⋯ 成日想食口水雞
DoReMiFaSol
|

我孕初期同埋孕中期都食唔少垃圾食物,忍唔到口
sorrgbb
|
平時食得好清,絕少公仔面
而家成日想食杯面,味精湯都想飲曬
queenqueen21
|

me
rosepig
|
我都係,食完無咁多胃氣頂住咁,薯條,炸雞個啲,又鍾意咗飲有味嘅野,以前鍾意飲奶唔飲果汁,依家掉返轉
RubyYu07
|
我都會吖,未有之前都唔鐘意食,一有左就心思思。