政府做完唐氏約下次去超聲波X光部係照D咩呀?

Mscarmenmen
|
請問岩岩係政府做完唐氏之後約下次去超聲波X光部係照D咩呀?謝謝(emoji)
g_annali
|
Mscarmenmen 發表於 18-8-7 18:58
請問岩岩係政府做完唐氏之後約下次去超聲波X光部係照D咩呀?謝謝(emoji)

係咪結構
koalalee88
|
Mscarmenmen 發表於 18-8-7 18:58

20w係結構
Mscarmenmen
|
koalalee88 發表於 18-8-7 20:31
20w係結構

咁如果政府有得做。仲需吾需要搵私家呢?
Mscarmenmen
|
koalalee88 發表於 18-8-7 20:31
20w係結構

我就係吾知係咪呀。因為好多人都話政府吾包。
koalalee88
|
Mscarmenmen 發表於 18-8-7 20:44
咁如果政府有得做。仲需吾需要搵私家呢?

我響政府做 冇約私家
koalalee88
|
Mscarmenmen 發表於 18-8-7 20:45
我就係吾知係咪呀。因為好多人都話政府吾包。

張預約紙上有寫結構超聲波呀 你快睇睇
haha748494
|
如果政府有,私家就唔洗再照喇
Mscarmenmen
|
koalalee88 發表於 18-8-7 21:11
張預約紙上有寫結構超聲波呀 你快睇睇

冇寫架。淨係寫超聲波X光部。今朝打去問,我話冇理由照X光架喎。佢話佢都吾知係咩。要check完兩星期到先覆(emoji)
koalalee88
|
Mscarmenmen 發表於 18-8-8 15:46
冇寫架。淨係寫超聲波X光部。今朝打去問,我話冇理由照X光架喎。佢話佢都吾知係咩。要check完兩星期到先覆 ...

如果不是結構 你要自己約定私家了 要盡快
Mscarmenmen
|
koalalee88 發表於 18-8-8 15:57
如果不是結構 你要自己約定私家了 要盡快

知道了。謝謝(emoji)
siukankan
|
政府只會比高風險人士照結構架咋
LC116
|
係咪在x光室附近? 如孕婦曾在x光室附近有無影響的?因今日去睇醫生, 拎藥的地方好近x光室,有點擔心
terter1110
|
Mscarmenmen 發表於 18-8-8 15:46
冇寫架。淨係寫超聲波X光部。今朝打去問,我話冇理由照X光架喎。佢話佢都吾知係咩。要check完兩星期到先覆 ...

孕婦唔可以照x光咖喎,你唔介意影張相出黎睇下
terter1110
|
siukankan 發表於 18-8-8 19:01

唔一定,睇你好唔好彩咖咋
lovelyfreda
|
siukankan 發表於 18-8-8 19:01

讚育個個都有得照。。