疑似呀b叫我開個po賀下佢

做人要開心
|
剛剛睇睇下post, feel 到疑似來自肚裡面呀b嘅first kick
感覺好似有條蟲蟲郁下郁下,肚臍對下又好似有嘢敲咗兩下咁,感覺好得意
聽日17週,唔知係唔係呀b叫我開返個po賀一賀佢
綠茶新地
|
做人要開心 發表於 18-8-7 23:03
剛剛睇睇下post, feel 到疑似來自肚裡面呀b嘅first kick
感覺好似有條蟲蟲郁下郁下,肚臍對下 ...

加油,之後越踢越大力,想訓覺都幾難
油麥麥
|
congratulations
C.Humphrey
|

water_ma
|
遲D仲會萬馬奔騰
szeszes
|
加油。好好 enjoy 呢個 moment,我成日都回想返阿仔係我肚時打 c egg
JD930
|

恭喜
kcpak
|
szeszes 發表於 18-8-7 23:49
加油。好好 enjoy 呢個 moment,我成日都回想返阿仔係我肚時打 c egg
我仔都係喎,打C EGG,,我成日以為CALL機震
kcpak
|
恭喜恭喜~真係好神奇既感覺,,我仔仔個陣一入戲院就好興奮,我心諗你又識睇
chuiyeebird
|
Enjoy every moment B.B. inside your tummy
wendykaka
|
Yeah. Congrauations
moma1023
|

恭喜
我諗起當年比阿B一腳踢落我條肋骨位,我同事係側邊見到我件衫彈起左一下
好懷念胎動的感覺⋯⋯
tsung
|
恭喜
MM6
|

係幸福踢啊,好好enjoy!到依家有時我個肚有d氣,感覺好似BB踢,令我極懷念以前跎BB個時既感覺
babytai
|
係呀,嗰種感覺好奇妙,feel 到佢郁先真正相信肚入面有個亞 B
Charlotte_mom
|
享受懷念期開心時刻
happyty
|

ChloeMa
|
回覆 綠茶新地 的帖子

好活潑
catvv
|

tamama2007