自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

回覆樓主

第一次感覺到bb 踢係好開心好開心。
多謝樓主呢個post 等我回憶返當年嗰個feel :)

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

綠茶新地 發表於 18-8-7 23:13
加油,之後越踢越大力,想訓覺都幾難

Yes, 我女以前踢到我勁痛, 好不舒服

侯爵府

做人要開心 發表於 18-8-7 23:03
剛剛睇睇下post, feel 到疑似來自肚裡面呀b嘅first kick
感覺好似有條蟲蟲郁下郁下,肚臍對下 ...

Congrats

男爵府

回覆樓主

好好享受奇妙旅程

大宅

剛剛睇睇下post, feel 到疑似來自肚裡面呀b嘅first kick

恭喜,想當年阿仔晚晚一熄燈準備訓覺,就準時開始打boxing,好懷念喔

珍珠宮

2024年龍年勳章

第一KICK係好奇妙...

我仔有時會打拳, 肚皮會有拳頭仔凸出來

大宅

幸福加祝福

男爵府

我好enjoy呢個時期,週圍去吃喝玩樂

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

遲下你會有一種打緊街霸既 feel

會有阿 ken 既昇龍拳打你個胃, 春麗無影腳踢你膀胱.............
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

恭喜

首頁

尾頁

跳至