仔仔10號做手術

oshiki0522
|
仔仔10號係法國醫院做小腸氣手術,住三日二夜想問做完手術有咩要注意,想帶d食物乾糧去應帶咩食物,家長陪瞓我要不要帶被冷氣凍不凍?法國醫院有無得鎖住用品?法國醫院有便利商店餐廳?
heidys
|
冷氣好凍,兩人都帶多件外套好點
無便利店,有餐廳
有鎖櫃key比,不需鎖頭。
wcpcelia    發表於 18-8-9 11:30
Janetboyyan
|
oshiki0522 發表於 18-8-8 06:50
仔仔10號係法國醫院做小腸氣手術,住三日二夜想問做完手術有咩要注意,想帶d食物乾糧去應帶咩食物,家長陪 ...

d冷氣正常
如果唔夠被問姑娘攞
有兩個有鎖嘅櫃
醫院有餐廳,不過我就行去九龍城食順便去便利店
不過我兒科大房我覺得無乜私隱,得一小塊玻璃屏風,無得拉簾,會睇到隔離床

肥豹
|
帶多件外套半夜比較涼
catvv
|

crystal媽咪
|

Moti
|
隨時嗌嘢食,好似可以到晚黑19:30 last order。兒科私家房冇保險箱,大房有。
laiyee6121
|
仔仔10號係法國醫院做小腸氣手術,住三日二夜想問做完手術有咩要注意,想帶d食物乾糧去應帶咩食物,家長陪 ...

怕凍最好帶對襪
唔好煩我
|
幫推

九龍定港島法國?怕你問錯資料呀
oshiki0522
|
唔好煩我 發表於 18-8-8 08:19
幫推

九龍定港島法國?怕你問錯資料呀

九龍
gracelam
|

如果微創在肚仔對下開2個小洞, 我老公做完e院住一日就可以出院, 第一日會比較攰D, 瞓嘅時間比較多, 可以買少少面包, 醒左可以隨時食得。

法國e院家長陪瞓會set張矮床在旁, 有被, 冷氣正常, 穩陣帶多件外套, 兒科病房櫃筒有鎖。

祝平安順利, 早日康復
oshiki0522
|
gracelam 發表於 18-8-8 09:11
如果微創在肚仔對下開2個小洞, 我老公做完e院住一日就可以出院, 第一日會比較攰D, 瞓嘅時間比較多, 可以買 ...

有無熱水?沖杯麵?我怕自己行不開。。所以諗住沖。。
gracelam
|
oshiki0522 發表於 18-8-8 11:04
有無熱水?沖杯麵?我怕自己行不開。。所以諗住沖。。

熱水要問姑娘或嬸嬸攞。
Poyau
|

tsung
|
祝福
oshiki0522
|
謝謝大家。。
wcpcelia    發表於 18-8-9 11:30