黑店無再買。 DR max

YudyChan
|
事原係甘,我買完打去office 查詢有關退款問題,但佢地公司連我電話都cut埋,3日全飛留言。
好後悔買左依間店舖。

wcpcelia    發表於 18-8-9 11:39
iris5a
|
係賣咩的呢?
衛英姿
|
咩事要退款?
豬吉
|
呢幾日bb展
你搵sales電話啦
Poyau
|
謝謝提醒
tsung
|

salaw_lee
|
最後解決到嗎?但咩事要退款呀,我都諗緊買唔買
Fishbbmama
|
我唔知佢算唔算黑店, 不過你個post令我記起早幾個月係佢度買左套書, 佢一路都冇聯絡我比返套書我
JD930
|
Fishbbmama 發表於 18-8-23 22:51
我唔知佢算唔算黑店, 不過你個post令我記起早幾個月係佢度買左套書, 佢一路都冇聯絡我比返套書我
...

topyy
|
YudyChan 發表於 18-8-8 11:44
事原係甘,我買完打去office 查詢有關退款問題,但佢地公司連我電話都cut埋,3日全飛留言。
好後悔買左依間 ...

小心呢間野呀,開間機構每年舉辦填色比賽比學校叫學生參加,攞晒聯絡電話就遂個打電話叫人上去攞優惠獎,又sms 啲學生同家長叫人上去佢office,之後係間房仔sell dr max product, 我話以後唔好再打黎,都仲係不停打黎,大家要小心!

圖就係其中一年的填色比賽, 下面sms個網址無地址架,網址右下角寫明係dr max成員

Sms原文:
貴子弟參加海洋世界通通識硬筆書法比賽,為鼓勵學生積極參與活動,獲頒「積極」證書。
當天學生可獲英語考試答題技巧活動,學習詞彙及小禮品一盒。請帶英文書以備活動之用
日期20xx年x月x星期日時間:中午12:00(敬請準時出席)
地址:葵涌葵昌路41-49號樂聲工業中心B座20樓
(葵興地鐵A出口上對面右邊天橋,直行天橋行到盡落返天橋地面,前面過馬路即是樂聲工業中心)
評審單位是小小推廣大使
*由於公眾假期關系請在停車場入
如有查詢請直接致電3427xxxx?小姐
請勿用SMS回覆此短訊
www.lilambassadxxx.com

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
selina1109
|
topyy 發表於 18-8-23 23:05
小心呢間野呀,開間機構每年舉辦填色比賽比學校叫學生參加,攞晒聯絡電話就遂個打電話叫人上去攞優惠獎, ...

係,好多年前我試過,我未知係咩來。 我見仔填色比賽拎獎,就上去拎,因為學校參加不虞有詐。原來錕人買教材,即走。我投訴返俾學校,學校都晤知,以後呢間野無再係學校出現。
karenlyk
|
小心呢間野呀,開間機構每年舉辦填色比賽比學校叫學生參加,攞晒聯絡電話就遂個打電話叫人上去攞優惠獎, ...

我女參加過一次,又係話要約時間上去攞獎,我話唔使喇,嘥時間嘥心機
tansyneko
|
honeybibibibi
|
買左一套書,平靚正,因為唔係直接幫佢地買,所以唔知服務咁差
日本成
|

我之前又係訂咗佢本優惠點讀筆以為上去拎完就走,點知比個職員帶咗我入房仔係咁sell dr max product,我最後扮打電話閃咗

個職員仲係到話自己前兩日同對家長傾計6個鐘講解 仲幫佢買咗教材,哇!真係無你咁好氣,聽你講6個鐘
PUIPUI2000
|
日本成 發表於 18-8-24 00:35
我之前又係訂咗佢本優惠點讀筆以為上去拎完就走,點知比個職員帶咗我入房仔係咁sell dr max product,我最 ...

呢間野擺明呃人嘅,有个明星仔应該係負責人之一,唔記得咩名。男的。上次頒奖比我仔。
Chole_mami
|
日本成 發表於 18-8-24 00:35
我之前又係訂咗佢本優惠點讀筆以為上去拎完就走,點知比個職員帶咗我入房仔係咁sell dr max product,我最 ...

我之前都係買左佢點讀筆嘅優惠,不過我無帶小朋友去,個職員就無hard sell 我……不過我覺得枝筆嘅質素麻麻地……幾日就壞左,我見唔貴都無再理
YanniePang
|
你買了多少?兩萬?三萬?有朋友買了八萬,要供四年。