扶瑤有幾多集

李露眉
|
我已睇到64
好難頂,悶到炸開

唔想放棄,一共幾多集
Audrey1999
|
好似66集
QY08040408
|
下?之前係到睇JM推介話好好睇,我仲諗住開
李露眉
|
QY08040408 發表於 18-8-8 13:24
下?之前係到睇JM推介話好好睇,我仲諗住開

頭30集係好既,40後打後拖得勁慢
koalalee88
|
李露眉 發表於 18-8-8 13:18
我已睇到64
好難頂,悶到炸開

我都覺悶
都吾知打D乜
嘔血都嘔左幾百次
tsung
|
李露眉 發表於 18-8-8 13:29
頭30集係好既,40後打後拖得勁慢

總共66
cinda72.
|
今晚結局啦,唔好收工先黎棄船
tansyneko
|

其實我都追追下跳咗船,同類型劇,另一套香蜜沉沉燼如霜,楊紫鄧倫做的好好睇
李露眉
|
tansyneko 發表於 18-8-8 13:52
其實我都追追下跳咗船,同類型劇,另一套香蜜沉沉燼如霜,楊紫鄧倫做的好好睇 ...

happy end?
|
下半部劇直頭係無意義咁拖長,D對白悶到呢⋯⋯死唔斷氣咁講足成十分鐘,竟然只係表達一個意思,個編劇差到極點⋯⋯d表情動作又係慢十拍咁,個個角色都係被演到呆呆滯滯,又或者頻死邊緣咁⋯⋯都唔知個導演諗乜

tansyneko
|
李露眉 發表於 18-8-8 13:56
happy end?
ON檔劇嚟,未結局,但節奏流暢,有D甜有D虐咁,以愛情為主線,加上男女主我都LIKE,我覺得暫時嚟講都好睇

ikokam
|
今朝都想上黎問下有冇人棄船
我睇到42集已經頂唔順啦....講太子死左 明明未死又係甘拖多2集先出現返...
跟住無啦啦又要跟住戰王爺...悶到嘔 好想棄船
vassicasuki
|

已經悶到一個點無興趣追,係58集已經唔想再睇跳船等埋大結局先,而家睇新劇好過

Lihoma
|
我都覺得劇情好拖,我睇到52集,都會睇埋落去嘅~
Poyau
|
tsung 發表於 18-8-8 13:45
總共66

phchan
|
我睇到64啦,今晚睇埋結局,戰北野同珠珠部份全部飛晒唔睇
heiyau88
|

係幾拖下,40之後係超慢而且有D重覆之前既劇情甘,如果50集便大結局會好D,或者早D黑化扶搖,係果度再著墨,btw,劇我覺得係好睇既,如果三生係90分,甘我比扶搖有75分
bkfans123
|

係有d拖,亦有d悶,講嘢好慢,跳住睇都ok嘅

heiyau88
|
唉,尋日果2集無極喊到有D核突...
babynetnet
|
一集都未開始,我鍾意做晒先睇,一係喺電視日日睇!
睇完jm們咁講……都唔想睇拖慢黎做,好悶會不停飛咁不如唔睇