吸塵機械人

daughterma
|
有冇JM用Prologic

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau
|
up
王秋秋
|
果日喺工聯會都見到呢部, 有D興趣呢!
daughterma
|
王秋秋 發表於 18-8-8 16:41
果日喺工聯會都見到呢部, 有D興趣呢!

工聯會賣幾錢?Sogo賣2788
JD930
|
daughterma 發表於 18-8-8 16:42
工聯會賣幾錢?Sogo賣2788

又幾抵
王秋秋
|
回覆 daughterma 的帖子

差不多價錢, 但要會員卡
daughterma
|
但都係想睇下有冇用家議見先買
Poyau
|
JD930 發表於 18-8-8 16:45
又幾抵

pris626
|
daughterma 發表於 18-8-8 16:55
但都係想睇下有冇用家議見先買

用左一年,好用。淘寶有個一模一樣平好多
daughterma
|
pris626 發表於 18-8-17 11:13

我淘左科沃斯DJ 35, 希望好用
tsung
|
pris626 發表於 18-8-17 11:13

youhello507
|
不會用不知名的
daughterma
|
youhello507 發表於 18-8-17 13:21
不會用不知名的

我都係,雜牌我唔會買。不過Prologic 你唔識?科沃斯即係Ecovacs, 香港都有賣,係唔錯嘅牌子。
Candylau138
|
daughterma 發表於 18-8-17 11:19
我淘左科沃斯DJ 35, 希望好用

到貨請分享
youhello507
|
daughterma 發表於 18-8-17 14:27
我都係,雜牌我唔會買。不過Prologic 你唔識?科沃斯即係Ecovacs, 香港都有賣,係唔錯嘅牌子。
...

我唔識 prologic 係乜,Ecovacs 呢隻專做 robot 就識
callmebabe
|
prologic唔係專出地拖?原來有咩機器
pris626
|
樓主,請問你買的DJ35可連接到ecovacs 官方app嗎?
daughterma
|
pris626 發表於 18-8-20 17:41
樓主,請問你買的DJ35可連接到ecovacs 官方app嗎?

我未收到貨,呢兩日就到。佢給我message 話收到後可以 下載阿里智能或科沃斯機械人app或ECOVACS  home app
pris626
|
daughterma 發表於 18-8-20 17:51
我未收到貨,呢兩日就到。佢給我message 話收到後可以 下載阿里智能或科沃斯機械人app或ECOVACS  home ap ...

因朋友也買了但連接不到app, 麻煩樓主收到試後請update, 謝謝!
|
行完家品展,有啲興趣,但想了解多啲先,展場賣 2588