點解楊冪可以甘正...

heiyau88
|
睇三生三世已經like...睇埋扶搖直情like到發夢都見到佢 ,點解佢D古裝可以甘靚、甘有氣質,就好似直接係小說、畫度走出來甘...

究竟係米天然?
得罪講下...劉海威真係有少少襯佢唔起...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Wish1388
|
回覆 heiyau88 的帖子

唔係天然
甄太太
|
......................
Cclong19
|
個人覺得佢有啲啲似狐狸樣
pinky-peach
|
完全唔覺
mrschocolate    發表於 18-8-8 22:29
juniormiu
|
佢好似都有整過喎,上網有得睇番佢以前個樣,唔係醜嘅,但冇而家五官咁精緻
wcpcelia    發表於 18-8-9 10:13
cbeyond
|
吓, 天然?
佢2夫婦都整得好.....
TATEYAMA
|
fans眼裡出西施
991129    發表於 18-8-8 16:13
jpwy    發表於 18-8-8 16:09
EvaHui520
|
heiyau88 發表於 18-8-8 15:57
睇三生三世已經like...睇埋扶搖直情like到發夢都見到佢 ,點解佢D古裝可以甘靚、甘有氣 ...

係天然,其他女星未必,我覺得佢係,睇過佢細個既相同片(佢細個已係童星),同而家一模一樣的,真係一樣
Btw 我唔覺得佢靚,唔係我鐘意個類
heiyau88
|
我係新fans,所以想知真係天然氣質成甘定整過!
gingerszeto
|
唔覺佢靚
jpwy    發表於 18-8-8 16:10
blackberry
|
演技 樣嘛。。。。個鼻唔知想點
Ryokai
|
甄太太 發表於 18-8-8 16:02
......................
眼耳口鼻, 全部迫埋一舊, 咁都叫做靚 ?
heiyau88
|
gingerszeto 發表於 18-8-8 16:06
唔覺佢靚

我like呢type呀,氣質...要奸有奸樣,要可愛有可愛樣...
heiyau88
|
Ryokai 發表於 18-8-8 16:07

各花入各眼!
菲比108
|
吓!!!!!靚......有氣質?...唔係掛............

個人感覺....佢同靚&氣質唔掛勾囉...

加上演技千篇一律....接黎接去都係呢D劇....

好似唔識演戲咁...

真係唔識欣賞
SullytheMonster
|

佢有整,下巴以前係比較短同方,不過嗰時都係靚女,唔係而家咁無懈可擊。

kittyChing
|
氣質呢樣嘢,你畀錢整咪有囉
甄太太
|
Ryokai 發表於 18-8-8 16:07

假設性的問題,我唔會答⋯⋯

真切性的問題,我唔敢答⋯⋯

⋯⋯⋯
tingting2200
|
heiyau88 發表於 18-8-8 16:05
我係新fans,所以想知真係天然氣質成甘定整過!

佢個面形好明顯係整過