潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

appleyuen 發表於 18-8-9 13:46
嘩!你真係好多cc 袋喎

我只想一心分享當日見到同所買到既心儀貨品, 冇心亦唔喜歡被單打或含沙射影。
我唔會每次都有合照, 每人都有自己喜好,點解一定要合照先等於「買咗」?因為一次過幾個袋加埋服裝我唔會自己拎返屋企,CC 係有送貨服務的,送貨可能要等一兩星期,我唔急用遲d 收到我ok,唔信可以自己問下。
我只會拎一兩樣會快想用的回家, 返到屋企唔拎出黎又有幾出奇?
同一款又晒大中小好多人都有, 同色同款坦白講我都有,相信好多JM 都會。我唔計較人地既妄言妄語, 既然一個分享可變成單單打打, 而各位又信,我都冇辦法,問心無愧便是吧。我總冇可能為澄清映晒所有袋,執都執死,亦唔想要做到放收據證明。
我近日只用呢幾個, 有影過下比自己朋友,大家仍然要說三道四的話,冇所謂。我唯有以後減少出post ,做個閱讀者便算。

大宅

wincybhk 發表於 18-8-9 19:38
實用嗎?我都興趣呢個

如果電話放到衫袋褲袋,我覺得幾好因有兩邊內格放卡, 同埋底都深,放到唇膏匙套earphone,紙巾一包。
錢同卡一格,另一邊八達通,其實個底仲有coins
由於呢度有JM 要映實相先相信,我今日用呢個可以映埋你睇

男爵府

回覆樓主

壯觀

寶石宮

2024年龍年勳章

bb127 發表於 18-8-8 22:27
今個月開始, 有緣見到, 就湊晒返屋企
~ 粉紅色hobo small
~ 17 cm raspberry

幸福可以好簡單

大宅

bb127 發表於 18-8-9 19:43
我只想一心分享當日見到同所買到既心儀貨品, 冇心亦唔喜歡被單打或含沙射影。
我唔會每次都有合照, 每人 ...

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主

大宅

RL5859 發表於 18-8-10 11:16
算啦 吾好同佢地計較 我都有睇到個post 嚴重單單打打 講啲野又極有骨 一味踩低人抬高自己 平民就 ...

多謝您明白~
我明白BK 點解愈來愈多JM 唔再share 甚至消失, 我都經歷了深同感受。
奇怪在那位JM 都係第一次出post, 如果佢要單打我,都應該睇下我之前出過既分享post, 我完全理解唔到一定要大合照先等於買既思想。
確實,有儲開袋既JM 一定明白拎出黎易,執返難既道理~
H 我都有,因為呢度已有專業JM 分享,所以我都唔多post 了。
我唔會係那位JM 主題下評理, 由他說吧。在我立場係自己post 解釋了一次便可以。

珍珠宮

回覆樓主:

勁呀jm

伯爵府

回覆樓主:

唔想比人知甘多私人野
都可以唔鐘意share
人各有志架嘛

侯爵府

2024年龍年勳章

bb127 發表於 18-8-9 18:27
$11800

謝謝回覆...
都幾實用喎...俾你咁講,搞到我都想去睇吓個實物..
多謝分享...

男爵府

Gabrielle is the largest size?
好似好大個咁既

禁止訪問

大宅

RL5859 發表於 18-8-10 14:31
我成日遇到啲人 話人地曬命話人地show off 相反就話自己果啲先系真心share happy share 諗深一層 ...

Thank you so much for your understanding
其實返到屋企唔多想拆開,因為SA 真係包得好好, 有時唔到用都唔拆住,要包返靚條鍊都幾有難度~

我都唔係只用名牌,冇jm 諗得咁極端,既然分享被曲解,以後再想分享咪要「拆盒」「留照」「大合照」先放上網,千萬不要放Shop 映既照片

侯爵府

依度耐不耐就有d 奇怪post, 好多人係度另有目的ga, 越來越少人在Bk share 了

男爵府

回覆樓主

今日見到 raseberry 17cm 但我咩上身太細了。。但真係好靚

Jm 加油!繼續睇靚野

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bb127 發表於 18-8-9 19:48
如果電話放到衫袋褲袋,我覺得幾好因有兩邊內格放卡, 同埋底都深,放到唇膏匙套earphone,紙巾一包。
錢同 ...

其實係散子包+條鏈,我覺得比較貴,但好靚,最重要自己鐘意

大宅

ilovematthew 發表於 18-8-11 12:13
其實係散子包+條鏈,我覺得比較貴,但好靚,最重要自己鐘意

多咗條鍊可以變埋waist bag , 都幾好

男爵府

Very nice collections !! Agree. 自己喜好

侯爵府

RL5859 發表於 18-8-10 11:16
算啦 吾好同佢地計較 我都有睇到個post 嚴重單單打打 講啲野又極有骨 一味踩低人抬高自己 平民就 ...

冇錯,仲勁多代購字眼,都唔知係咪宣傳post, 好多人係度搵食ga

首頁
12345...6

尾頁

跳至